Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Pwm GamaIwostinYardleyBronsonPiz BuinMason NaturalАрониадаGncSanct BernardEquilibra3ChenesТомил ХербNatur Product
Инхибирела капсули 200мг. х 60

Инхибирела капсули 200мг. х 60

Количество:
Цена:97.70 лв.
Телефон
за поръчка
+359 878 292 513
Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа
3/5
10 гласували
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всяка поръчка над 100 лв. виж повече
България - само за Русе
от 0 до 20 лв над 20 лв
1.90 лв.Безплатна доставка

България
от 0 до 100 лв над 100 лв
5.49 лв.Безплатна доставка

Международна нормална
от 0 до 10000 лв
37.99 лв.

Подробна информация Как да пазарувам?
Вижте още продукти от:

ИНХИБИРЕЛА
Хранителна добавка
60 твърди желатинови капсули, 200 mg

СЪСТАВ на ИнхибирелА:
Продуктът съдържа следните екстракти и хранителни добавки в 1 капсула (в милиграми): 200 mg гранулиран прах екстракт Curcuma longa rhizome, стандартизиран до 95 % Curcuminoids (Curcumin).

Обща Информация за Куркумин-съдържащите добавки:
Съвременната наука за храните все повече разкрива значението на многообразието от сложни съединения с природен произход за поддържане на биохимичното равновесие и дълголетие на хората, хранещи се рационално. Безспорна е ролята на подправките, които от столетия, а някои дори от хилядолетия са намерили своето приложение при приготвянето на традиционни, за отделните региони, храни. В това отношение Азия и Индийският субконтинент са неизчерпаем извор на биологично активни компоненти, които се предлагат като хранителни добавки, целящи подпомагането на лечението и превенцията на здравословни проблеми, произтичащи от заседналия начин на живот, съпроводен с прием на висококалорична храна, бедна на натурални компоненти.
Растителното семейство Zingibiraceae включва някои интересни растителни видове, широко използвани като източник на подправки – джинджифил от Zingiber officinale и куркума от Curcuma longa. Изсушените и смлени коренища на Curcuma longa, която се отглежда като културно растение, служат за приготвянето на подправките куркума и къри. Красивият жълт цвят на подправката куркума се дължи на съвкупност от три, така наречени, кукркуминоиди – куркумин (диферулоилметан), дезметоксикуркумин и бис-дезметоксикуркумин.
Куркуминът и куркуминоидите са натурални полифеноли и се отличават с наситен жълт цвят, който се използва за оцветяване на храна, и в Европа е известен, като разрешения за употреба в хранителната промишленост, колорант Е100. Екстрактите, съдържащи куркумин и куркумионоиди се използват в продължение на  хилядолетия от практикуващите традиционна китайска медицина и Аюрведа. Днес куркумата и екстрахираните от нея куркуминоиди се използват широко, както в традиционната кулинария, така и като съставки в различни хранителни добавки с ползотворни за здравето ефекти.
Съвременната фармакологична наука все повече разкрива чудодейните свойства на куркумина като мощен антиоксидант, понижаващ холестерола, с противовъзпалителен, антибактериален и антипаразитен ефект, и дори противотуморно действие. В някои научни публикации се изтъква значението му за ниската честота на деменцията на Алцхаймер, в страните, където традиционно се консумира много къри. "Жълтото чудо" или както го наричат "Индийският шафран" е практически нетоксичен и може да бъде приеман в големи количества без проява на каквито и да е странични ефекти.
Куркумин-съдържащите хранителни добавки са обект на задълбочени клинични проучвания при пациенти с онкохематологични заболявания в държави като Великобритания и САЩ. Съвременни научни изследвания показват едновременното наличие на антиканцерогенни, противовъзпалителни, липидопонижаващи, антидиабетни и хепатопротективни свойства на куркумин. Куркумин-съдържащите растителни екстракти в Европа и Северна Америка имат статут на хранителни добавки – те не могат да бъдат използвани за диагностика, профилактика и лечение на заболявания.


 
Мнения
Автор: Аптеки Оптима
От дата: 15/01/2011 09:01
Какво е Вашето мнение за "Инхибирела капсули 200мг. х 60 "?
Прочетете още свързани теми от Здраве и красота
заболявания: ДалтонизъмПонятието „далтонизъм” се използва, за да опише червено - зелена цветова слепота. Хората, страдащи от това заболяване, имат нарушено зрително възприятие, когато става дума за зеленият и червеният цвят. Степента на заболяването се определя в зависимост, от броя на конусите в окото, които липсват или не функционират правилно.
заболявания: ДиабетДиабетът, diabetes mellitus, е болест, която се характеризира с повишено ниво на глюкозата в тялото, което е в резултат от отслабената реакция на клетките на инсулина или на недостатъчното му синтезиране от тялото.
представяме ви..: Коприва и люцерна – здраве от природатаЦелебната сила на билките се е доказала през вековете. Със своите лечителни свойства често биват предпочитани пред тежки антибиотици и лекарства.
полезни храни: Кейл, суперхрана срещу болестиКейлът е много ценен заради неговите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Той е много добре изучен, особено като лекарствено средство за лекуване на ракови заболявания.
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!