Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
BiodermaPierre FabreMustelaKendy PharmaTnt 21Sanct BernardUnimed PharmaDr. HanssBioveaDicrassinVita HerbEwopharmaEsi
Резиста форте таблетки х 30

Резиста форте таблетки х 30

Количество:
Цена:23.70 лв.
Телефон
за поръчка
+359 878 292 513
Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа
3/5
10 гласували
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всяка поръчка над 100 лв. виж повече
България - само за Русе
от 0 до 20 лв над 20 лв
1.90 лв.Безплатна доставка

България
от 0 до 100 лв над 100 лв
4.99 лв.Безплатна доставка

Международна нормална
от 0 до 10000 лв
35.15 лв.

Подробна информация Как да пазарувам?
Вижте още продукти от:

Resista Forte

КАКВО Е RESISTA FORTE И ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН?

RESISTA FORTE (РЕЗИСТА ФОРТЕ) е първият широкоспектърен ИМУНОБИОТИК с ПРОТЕКТОР ЗА ГЪРЛОТО, създаден да активира цялостно и ефективно имунната система срещу вируси и бактерии.

Имунобиотикът представлява комплекс от пробиотици с клинично доказани имунологични свойства, пребиотици и имунни активатори, които засилват общия имунитет срещу вируси и бактерии.

Протекторът за гърло e нов клас пробиотик, който действа локално в гърлото и сливиците, и ги предпазва от ангина и други инфекции, като унищожава попадналите там болестотворни бактерии.

RESISTA FORTE се препоръчва за засилване на имунната система и предпазване от инфекциозни заболявания при хора с често повтарящи се инфекции, с хронични заболявания, деца и бременни, както и за овладяване на инфекции на гърлото.

СЪСТАВ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА?

Имунната система представлява защитата на организма срещу бактерии, вируси и други причинители на инфекции. Тя се състои от клетки, тъкани и органи, които работят заедно, за да ни предпазят от разболяване. Чрез поредица от реакции, имунната система атакува и унищожава всички проникнали в човека чужди частици, болестотворни бактерии и вируси.

Клетките на имунната система са навсякъде в тялото. Интересен факт е, че 70% от цялата имунна система се намира в храносмиталения тракт. В тази връзка, важна роля за развитието на силен имунитет имат добрите чревни бактерии т. нар. пробиотици. Те са в постоянно взаимодействие с имунните клетки в стомашно-чревната тъкан, стимулирайки ги да са в бойна готовност срещу всяка попаднала в организма болестотворна частица. Затова и намаляването на броя на добрите чревни бактерии е свързано с отслабване на имунитета.

ЗАЩО СЕ РАЗБОЛЯВАМЕ?

За да бъдем здрави, имунната система ежедневно неутрализира милиони чужди частици, които навлизат в нашето тяло. Разболяваме се, когато имунната ни система не е достатъчно силна за да пребори болестотворните причинители.

Имунната система може да е отслабена следствие на различни причини:

 • често или продължително боледуване;
 • антибиотично лечение, което освен болестотворните, унищожава и добрите чревни бактерии;
 • по време на грипна епидемия;
 • хронична умора
 • недоспиване;
 • хронично заболяване;
 • напреднала възраст;
 • бременност и др.

В тези случаи имунната система има нужда от допълнително подсилване и стимулиране, за да се възстанови в пълен капацитет.

КАК ДЕЙСТВА RESISTA FORTE?

Постигането на силна имунна система е сложен процес. Той е свързан както със стимулиране, така и с балансиране, за да се избегне нейното свръхактивиране.

RESISTA FORTE балансирано подсилва и възстановява функциите на имунната система чрез няколко механизма на действие:

 1. Засилва общия имунитет срещу вируси и болестотворни бактерии по два пътя:

А. Посредством имунните си активатори:

 • Последно поколение имуностимулатор с доказана ефективност- EpiCor®, който увеличава активността на имунната система само 2 часа след прием.
 • Класически активатори на имунната система- екстракт от медицинската гъба Шийтаке, коластра, Витамин D3 и цинк, за които има многогодишни изследвания, доказващи техния имуностимулиращ ефект.

Б. Посредством имуногенните си пробиотици:

L. acidophilus и B. lactis са два пробиочни щама бактерии с клинично доказани имунологични свойства, заради което са наречени "имуногенни". Те се заселват в тънките черва, възстановяват баланса на чревната микрофлора и стимулират клетките на имунната система в червата. Resista Forte съдържа и пребиотик, който служи за храна на добрите бактерии, което допълнително води до тяхното ползотворно увеличаване.

 1. Засилва локалния имунитет в гърлото посредством специален пробиотичен бактерий от нов клас- Streptococcus salivarius, който се заселва в лигавицата на гърлото и сливиците, и ги предпазва от ангина и инфекции, като произвежда антимикробни вещества срещу техните причинители. Затова, Резиста Форте може да взема и за овладяване на текуща инфекция на гърлото, а не само като обща профилактика.
 2. Балансира и възстановява нормалното функциониране на имунната система, като недопуска нейното свръхактивиране. Имуногенните пробиотици, L. acidophilus и B. lactis активират специфичен вид регулаторни имунни клетки (нар. Treg лимфоцити) - които игрят основна роля за поддържане баланса на имунната система и потискане на нейната свръхреакция.

КАКВО ПОСТИГАМЕ С RESISTA FORTE?

 • Бързо и ефективно засилване на имунната система, и създаване на сигурна защита на организма срещу вируси и бактерии.
 • По-рядко и по-леко боледуване.
 • По-бързо оздравяване.
 • Овладяване на епизодите на ангини и зачервено гърло.
 • Понижаване риска от усложнения след настинка, грип или друго инфекциозно заболяване.
 • Увереност през студените месеци, че ще останем здрави.

КОГА И КАК СЕ ПРИЕМА RESISTA FORTE?

RESISTA FORTE е таблетка за смучене. След прием на таблетката се препоръчва да не се приемат храна и напитки в продължение на поне половин час.

Приемайте RESISTA FORTE в следните случаи:

 • Срещу грип и настинки, преди настъпване на зимния сезон.
 • При често боледуване (повтарящи се инфекции).
 • При инфекции на гърлото и сливиците.
 • При отслабена имунна система, от хронично болни, бременни, деца.
 • По време и след лечение с антибиотици.

 

 

 

 

 

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА RESISTA FORTE?

RESISTA FORTE не трябва да се приема от трансплантирани пациенти, при хора на имуносупресираща терапия и от хора с алергия към някоя от съставките.

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА RESISTA FORTE?

RESISTA FORTE има отличен профил на безопасност. Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане. RESISTA FORTE може да се използва продължително време.RESISTA FORTE може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с вашия лекар.

Прочетете още свързани теми от Здраве и красота
полезни храни: Елдата, чудодейното зрънцеВ България елдата е позната най-вече на вегетарианците, тъй като тя е пълноценен заместител на месото. Неслучайно наричат елдата "зрънце за милиони".
здравна информация: Повече от 110 000 българи са заразени с вируса на хепатит CСпоред Световната Здравна Организация болните от хепатит С в световен мащаб са повече от 170 милиона, като всяка година се заразяват нови 3- 4 милиона души
полезни съвети: 20 тайни места, на които се крият причинителите на алергии – част 1Поредната година, поредния сезон на алергиите. Ако страдате от кихане, сърбеж в очите, назална конгестия, то вие страдате от сенна хрема, която може да се задълбочи през следващите сезони, в които цъфтят различните дървета и цветя и освобождават прашеца си.
здравна информация: Празнично работно време на аптеки Оптима 03.03.2017 - 05.03.2017Празнично работно време на аптеки Оптима 03.03.2017 - 05.03.2017
 
Мнения
Автор: Аптеки Оптима
От дата: 15/01/2011 09:01
Какво е Вашето мнение за "Резиста форте таблетки х 30 "?
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!