Аптеки оптима - здраве и красота!
тел: +359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Woods Of WindsorДоктор ПамуковComplete PharmaЦветелина ОодNeutrogenaBp PharmaФитофармаArganycaBoehringer IAveneTopicremMerz PharmaceuticalsBronnley
категории

Устна хигиена

Търсене по азбучен ред
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Страници:


Вода за уста corsodyl 300ml Като активна съставка Корсодил съдържа хлорхексидинов диглюконат и помощни вещества етанол, макроглицерол хидроксистеарат, сорби..
7.99 лв. повече
Вода за уста ""артродонт"" гингивална 300 Активната съставка на Arthrodont - вода за уста е Enoxolone, нестероидно противовъзпалително средство от ново поколение с деконг..
10.30 лв. повече
Вода за уста астера parodont active Предпазва венците от възпаление. Предпазва венците от възпаление Възпрепятства образуването на плака и зъбен камък Предпазва ..
3.49 лв. повече
Вода за уста биодент детска Биодент детска вода за уста е предназначена за почистване на устата от хранителни остатъци, за укрепване на венците и зъбите, з..
4.29 лв. повече
Вода за уста биодент с прополис Продуктите от серия БИОДЕНТ „ПРОПОЛИС” съдържат като активна съставка стандартизиран спрямо флавоноиди екстракт от Прополис във ..
4.30 лв. повече
Вода за уста биодент със салвия Съдържа екстракт от Градински чай /Salvia officinalis/ с антибактериално и адстрингенто действие и активни сътавки с антиплаков ..
3.62 лв. повече
Вода за уста ""биодент"" със смрадлика Разтвор за хигиена и активна профилактика на устната кухина срещу кървящи възпалени венци
3.62 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!