Аптеки оптима - здраве и красота!
тел: +359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
NiveaDailyBettina-BartyAquasourceVita GoldWalmarkАрдесАлинIkarovBiodermaAbo PharmaForever FriendsTopicrem
категории

Нос

Търсене по азбучен ред
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Страници:


Назик спрей Използва се при хрема и за отбъбване на лигавицата в носа. Назик е спрей за нос. Ксилометазолин има съдосвиващо действие, кат..
7.46 лв.
6.29 лв. повече
Назик спрей за деца Като назален деконгестант при хрема и за подпомагане зарастването на лезии по назалната лигавица и съседните кожни участъци, за ..
7.46 лв.
6.29 лв. повече
Олинт срей ha 0. 1 % 10 мл. Намалява отока на лигавицата на носа и води до подобрено оттичане на секрета.Лекарственият продукт Олинт НА спрей за нос съдържа..
9.20 лв.
7.89 лв. повече
Або фарма silvertuss спрей за нос SILVERTUSS спрей за нос е медицинско изделие,което съдържа моркса вода с ефективно деконгестантна дейност чрез осмотичен ефект. ..
14.79 лв. повече
Або фарма лихенсед спрей за нос 15мл. ЛИХЕНСЕД СПРЕЙ ЗА НОС е медицинско изделие. Предназначено е за почистване на носната кухина. Съдържа физиологичен разтвор, благо..
9.10 лв. повече
Африн nd лайка 0.5 мг спрей Африн ND се прилага за симптоматично облекчаване на назалната конгестия, причинена от сенна хрема, настинка и синузит. Може да с..
8.90 лв. повече
Африн pure sea изотоничен спрей 75мл. Подходящ за деца над 3 г и възрастни. Изотоничен разтвор на морска вода, предназначен за ежедневна употреба. Може да се използва..
9.90 лв. повече
Грип стоп капки за нос 15мл. Благодарение на активните съставки се възпрепятства развитието на хронични синоназални патологични състояния, потиска се развит..
14.99 лв. повече
Грип стоп капки за нос 15мл. промо бети Промо Благодарение на активните съставки се възпрепятства развитието на хронични синоназални патологични състояния, потиска се ..
11.94 лв. повече
Грип стоп спрей за нос 20 мл. Благодарение на активните съставки се възпрепятства развитието на хронични синоназални патологични състояния, потиска се развити..
16.19 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!