Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
MavalaA-Z MedicaPwm GamaSanct BernardIkarovHimalaya DragBp PharmaCabana SunGncMa ProvenceKorffNatur ProductSkincode
категории

Нос

Търсене по азбучен ред
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Страници:


Назик спрей Използва се при хрема и за отбъбване на лигавицата в носа. Назик е спрей за нос. Ксилометазолин има съдосвиващо действие, кат..
7.46 лв.
6.29 лв. повече
Назик спрей за деца Като назален деконгестант при хрема и за подпомагане зарастването на лезии по назалната лигавица и съседните кожни участъци, за ..
7.46 лв.
6.29 лв. повече
Олинт срей ha 0. 1 % 10 мл. Намалява отока на лигавицата на носа и води до подобрено оттичане на секрета.Лекарственият продукт Олинт НА спрей за нос съдържа..
9.20 лв.
7.89 лв. повече
Або фарма silvertuss спрей за нос SILVERTUSS спрей за нос е медицинско изделие,което съдържа моркса вода с ефективно деконгестантна дейност чрез осмотичен ефект. ..
14.79 лв. повече
Або фарма лихенсед спрей за нос 15мл. ЛИХЕНСЕД СПРЕЙ ЗА НОС е медицинско изделие. Предназначено е за почистване на носната кухина. Съдържа физиологичен разтвор, благо..
9.10 лв. повече
Алергодил назал спрей 10 мл. Противоалергичен лекарствен продукт за назално приложение.
13.65 лв. повече
Африн nd лайка 0.5 мг спрей Африн ND се прилага за симптоматично облекчаване на назалната конгестия, причинена от сенна хрема, настинка и синузит. Може да с..
8.90 лв. повече
Африн pure sea изотоничен спрей 75мл. Подходящ за деца над 3 г и възрастни. Изотоничен разтвор на морска вода, предназначен за ежедневна употреба. Може да се използва..
9.90 лв. повече
Африн спрей Бързо облекчава симптомите, свързани със запушване на носа, дължащо се на простуди, синузити, сенна хрема и други алергии на гор..
8.00 лв. повече
Гелоситин спрей Симптоматично лечение и овлажняване на суха или увредена носна лигавица. ГелоСитин е назален спрей в опаковки от 15 ml.
9.55 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!