Аптеки оптима - здраве и красота!
тел: +359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
WalmarkBiodermaAmbrosDr. Hanss3ChenesEquilibraGalenicJohnson & JohnsonPhytoKorffSkincodeGncКокона Козметикс
категории

Нос

Търсене по азбучен ред
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Страници:


Або фарма silvertuss спрей за нос SILVERTUSS спрей за нос е медицинско изделие,което съдържа моркса вода с ефективно деконгестантна дейност чрез осмотичен ефект. ..
14.79 лв. повече
Або фарма лихенсед спрей за нос 15мл. ЛИХЕНСЕД СПРЕЙ ЗА НОС е медицинско изделие. Предназначено е за почистване на носната кухина. Съдържа физиологичен разтвор, благо..
9.10 лв. повече
Абока фитоназал сол.0.5 мл.х 10 бр. Фитоназал е специфичен коадювант с успокояващо и защитно действие, което намалява усещането за запушен нос и спомага за възстано..
12.45 лв. повече
Алергодил назал спрей 10 мл. Противоалергичен лекарствен продукт за назално приложение.
13.85 лв. повече
Африн nd лайка 0.5 мг спрей Африн ND се прилага за симптоматично облекчаване на назалната конгестия, причинена от сенна хрема, настинка и синузит. Може да с..
8.90 лв. повече
Африн pure sea изотоничен спрей 75мл. Подходящ за деца над 3 г и възрастни. Изотоничен разтвор на морска вода, предназначен за ежедневна употреба. Може да се използва..
9.90 лв. повече
Гелоситин спрей Симптоматично лечение и овлажняване на суха или увредена носна лигавица. ГелоСитин е назален спрей в опаковки от 15 ml.
9.95 лв. повече
Грип стоп капки за нос 15мл. Благодарение на активните съставки се възпрепятства развитието на хронични синоназални патологични състояния, потиска се развит..
14.99 лв. повече
Грип стоп капки за нос 15мл. промо бети Промо Благодарение на активните съставки се възпрепятства развитието на хронични синоназални патологични състояния, потиска се ..
11.94 лв. повече
Грип стоп спрей за нос 20 мл. Благодарение на активните съставки се възпрепятства развитието на хронични синоназални патологични състояния, потиска се развити..
16.19 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!