Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Victoria's SecretCarrotenIkarovEsiNuxeVita HerbMavalaCatalysisBiodermaFlorivitalAveneVita FocusDucray
КАМИРЕН ТАБЛЕТКИ  4 МГ. Х 30

КАМИРЕН ТАБЛЕТКИ 4 МГ. Х 30

Отстъпката не важи
за продукти в промоция
Цена:8.39 лв.
Продуктът се отпуска с рецепта и не може да бъде закупен онлайн
Телефон
за поръчка
+359 878 292 513
Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа
3/5
10 гласували
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всяка поръчка над 100 лв. виж повече
България - само за Русе
от 0 до 20 лв над 20 лв
1.90 лв.Безплатна доставка

България
от 0 до 100 лв над 100 лв
4.30 лв.Безплатна доставка

Международна нормална
от 0 до 10000 лв
35.15 лв.

Доставката се извършва със Speedy. При заявка за друга курерска фирма от страна на клиента, клиентът заплаща сумата според ценовата листа на съответната куриерска фирма, независимо от стойността на поръчката му.

Извършваме доставка и с Еконт Експрес econt express, като цената е 3.99лв. - 7лв според вида на доставката.

Подробна информация Как да пазарувам?

1. КАКВО Е KAMIREN И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?

 

1 таблетка съдържа 4 mg doxazosin като doxazosin mesylate

Опаковка

Блистерна опаковка 20 таблетки от 1 mg (2 Блистерна опаковка 30 таблетки от 1 mg (3 Блистерна опаковка 20 таблетки от 2 mg (2 Блистерна опаковка 30 таблетки от 2 mg (3 Блистерна опаковка 20 таблетки от 4 mg (2 Блистерна опаковка 30 таблетки от 4 mg (3 блистера по 10 таблетки), картонена кутия, блистера по 10 таблетки), картонена кутия, блистера по 10 таблетки), картонена кутия, блистера по 10 таблетки), картонена кутия, блистера по 10 таблетки), картонена кутия; блистера по 10 таблетки), картонена кутия.

Какво е Kamiren?

Kamiren съдържа doxazosin, вещество, което потиска а-адренергичните рецептори. Това са специални структури в някои гладкомускулни клетки, които регулират техните контракции.

Камиреп отпуска мускулите в стените на кръвоносните съдове. Това разширява кръвоносните съдове и понижава повишеното кръвно налягане. Той понижава и нивата на мастите в кръвта (холестерол и триглицериди), като по този начин има допълнителен благоприятен ефект върху сърцето и кръвоносните съдове. Действието му продължава през целия ден, като максимален ефект при понижаване на кръвното налягане се достига 2 до 6 часа след приемането на лекарствения продукт. По препоръка на Вашия лекар, Вие може да приемате Kamiren едновременно с други лекарствени продукти, понижаващи кръвното налягане.Kamiren предотвратява контракциите на гладката мускулатура в горната част на уретрата и на мускулите на простатата, които притискат уретрата. Това отпускане на мускулатурата подобрява микцията и значително облекчава симптомите, наблюдавани при доброкачествена хиперплазия на простатата.Ефектът на доксазозин върху нормалното кръвно налягане е незначителен.

 

За какво се използва Kamiren?

Kamiren се препоръчва за лечение на леко да умерено повишено кръвно налягане (хипертония).Kamiren се препоръчва за намаляване на симптомите, свързани с разрастването (хиперплазия) на простатата

2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ KAMIREN

Информирайте Вашия лекар, ако страдате от някакво хронично заболяване, метаболитно нарушение, ако сте свръхчувствителен или приемате и други лекарствени продукти.

Кой не трябва да приема Kamiren?

Вие не трябва да приемате този лекарствен продукт, ако сте свръхчувствителен към doxazosin, други квиназолинови производни (prazosin, terazosin), или към някое от помощните вещества в този лекарствен продукт.

Предпазни мерки и предупреждения

След първата доза doxazosin, Вашето кръвно налягане може да се понижи значително. Възможно е да настъпи замайване, световъртеж, а също и прималяване. С оглед това да се предотврати, започнете лечението с 1 mg от лекарствения продукт вечер преди лягане. Бъдете внимателни при изправяне, и по-специално, ако сте възрастен пациент или приемате едновременно други лекарствени продукти, които понижават кръвното налягане и/или диуретици.

Ако приемате Kamiren заради уголемена простата, Вие трябва да се прегледате при уролог преди началото на лечението.

Ако имате чернодробно нарушение, приемайте лекарствения продукт много внимателно, тъй като неговия метаболизъм е забавен.

Kamiren не се препоръчва при деца, тъй като сигурността и ефективността от лечението при тях не са доказани.

Приемане на Kamiren с храни и напитки

Лекарственият продукт може да се приема преди, по време или след хранене. БременностКонсултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди да започнете да приемате какъвто и да било лекарствен продукт.Вие можете да приемате Kamiren по време на бременност, само ако потенциалната полза за майката, превишава риска за плода.

Влияние върху способността за шофиране и работа с машини

В началото на лечението с Kamiren и при промяна на дозировката, кръвното налягане може да се понижи значително. Може да се появи световъртеж, затова в такива случаи не се препоръчва шофиране и работа с машини.

 

Как другите лекарствени продукти могат да взаимодействат с Kamiren?

Кажете на Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или сте приемали наскоро някакви други лекарствени средства, дори и такива без рецепта.Ако приемате и други лекарствени продукти, които понижават кръвното налягане едновременно, кръвното ви налягане може да се понижи значително, затова се изисква внимание в началото на лечението. Вие трябва да бъдете внимателен и ако приемате едновременно лекарствени продукти, които засилват или забавят чернодробния метаболизъм, тъй като ефекта на Kamiren върху кръвното налягане може да се засили или понижи.

3. КАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВА KAMIREN

Дозировка и начин на приложение

Стриктно следвайте лекарските инструкции. Вие не трябва да променяте дозировката или да прекратите лечението без първоначално да се консултирате с Вашия лекар. Приемайки редовно лекарствения продукт, вие ще намалите честотата и тежестта на нежеланите реакции и ще улеснителекаря в определянето на най-благоприятната доза.

Повишено кръвно налягане (хипертония): Започнете лечението с 1 таблетка от 1 mg еднократно дневно. Трябва да приемете първата доза вечер, преди лягане. Взимайки предвид ефекта, лекарят постепенно ще повиши дозировката. Максималната дневна дозировка е 4 таблетки от 4 mg (16 mg).

Доброкачествено разрастване (хиперплазия) на простатата: Ако имате нормално кръвно налягане, започнете лечението с 1 таблетка от 1 mg дневно. Трябва да приемете първата доза вечер, преди лягане. Взимайки предвид ефекта, лекарят постепенно ще повиши дозировката. Максималната дневна дозировка е 2 таблетки от 4 mg (8 mg).

Ако имате чернодробно увреждане се изисква намаляване дозите на Kamiren.Ако имате впечатление, че ефекта от лекарствения продукт е твърде силен или твърде слаб, трябва да се консултирате с Вашия лекар или фармацевт.

Ако сте приели повече Kamiren отколкото би трябвало

Ако сте приели свръхдоза, трябва да се консултирате с Вашия лекар или фармацевт незабавно.Твърде високите дози основно предизвикват понижаване на кръвното налягане, замайване, световъртеж, а също е възможна ггоималяване. Ако почувствате някои от тези симптоми, легнете, като главата трябва да е по-ниско, а краката да са леко повдигнати. Консултирайте се с Вашия лекар относно по-нататъшната употреба на този лекарствен продукт. Може би се нуждаете от намаляване на дозата или преустановяване на лечението за известно време.

Ако сте приели голям брой таблетки, обадете се на Вашия лекар незабавно. Не предизвиквайте повръщане, а легнете по начина който е описан no-горе.

Ако забравите да приемете Kamiren

Не взимайте двойна доза за да компенсирате пропуснатата. Ако забравите да вземете определената доза, трябва да направите това колкото е възможно по-скоро. Ако вече е станало време за следващата доза, оставете пропуснатата и продължете с обичайната доза в определеното време.

Риск от прекратяване на лечението с Kamiren

Трябва да приемате редовно Kamiren. Ако не сте приемали лекарствения продукт няколко дни, трябва да започнете лечението отново с най-ниската доза.

4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ

Както всички лекарствени продукти, Kamiren също може де предизвика нежелани лекарствени реакции.Когато започвате лечението или при повишаване на дозировката, кръвното налягане може да се понижи при изправяне от легнало или седнало положение и това да предизвика замайване и световъртеж и дори прималяване. Тези реакции обикновенно изчезват спонтанно, но ако продължат по-дълго време или са тежки, трябва да се консултирате с Вашия лекар незабавно (виж също "Ако сте приели повече Kamiren отколкото би трябвало"). Може да се наблюдават отпадналост и сънливост, главоболие, слабост на мускулатурата, оток на глезените и подбедриците, гадене и запушване на носа, засилване или забавяне на сърцебиенето и задръжка на урина.

Ако забележите каквито и да било нежелани реакции, дори и такива, които не са споменати в тази листовка, моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт.

 

5. СЪХРАНЕНИЕ НА KAMIREN

Да не се използва след срока на годност, посочен на опаковката.

 

Условия за съхранение

Да се съхранява под 30°С.

Да се съхранява на места, недостъпни за деца.

 

Информация за предписване

Само по лекарско предписание

 

Прочетете още свързани теми от Здраве и красота
заболявания: 12 изненадващи начина да се справите с главоболиетоЕто няколко метода, които да ви помогнат да се справите с досадното главоболие и мигрена.
предизвикателство: 10 мисли, с които правим живота си по-сложен – част втораПритеснявате се, че хората ще ви откраднат това, което имате. Събудете се, особено ако сте вид творец – писател художник или музикант, винаги има част от знанията, които всеки ден споделяте с другите. Не се притеснявайте, когато хората крадат от работата ви, притеснете се, когато спрат. Бъдете честни и разбиращи към другите, каквото и да мислят хората, независимо от обстоятелства.
заболявания: АртритАртритът е болест на опорно-двигателната система, която включва появата на възпалителни изменения в една или повече стави на тялото. Тя се наблюдава в по-напреднала възраст, като в световен мащаб от нея страдат около 350 милиона души. Различните видове артритни заболявания се срещат най-често при жени в средна и старческа възраст.
предизвикателство: Познайте болестите по ноктите сиНоктите ви не са само за красота, те могат да ви посочат някои сериозни проблеми. Така че, когато следващия път се наканите да употребявате лак, който да пасва на новото ви червило, обърнете внимание на това каква е визията на вашите нокти. Тяхната форма, текстура, цвят могат да ви покажат къде в тялото ви може би има проблем и какво вероятно му липсва.
 
Мнения
Автор: Аптеки Оптима
От дата: 15/01/2011 09:01
Какво е Вашето мнение за "КАМИРЕН ТАБЛЕТКИ 4 МГ. Х 30"?
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!