+359 878 292 513

АДИФАРМ-L-КАРНИТИН КАПС.500 МГ.Х 60

Адифарм Л-карнитин капсули 500 мг. х 60

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: АДИФАРМ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Какво е Ацетил L-карнитин?

 

Ацетил L-карнитин e нова, високоефективна форма, производна на амино-киселината L-карнитин.

 

Какво е предимството на Ацетил L-карнитин?

 

Повишава физическата издържливост и моделира перфектно тяло

 

Подобно на популярния в спортните среди L-карнитин, новата "супер" формула има спосоността да повишава енергията и издържливостта на организма. Предимството му е в многократно по-високата активност на Ацетил L-карнитина. Той намалява количеството на мазнините и ги превръща в полезна за организма енергия. Изследванията показват, че Ацетил L-карнитинът изгаря мазнините дори и без физическо натоварвание.

 

Стимулира мозъчната дейност и нервната регенерация

 

Единствено Ацетил L-карнитин, в сравнение с останалите форми на карнитина, има способността да преминава лесно и ефективно през кръвно-мозъчната бариера. Ацетил L-карнитин стимулира производството на ацетилхолин - невротрансмитер, който поддържа добрата памет, включително зрителната. Влияе благоприятно на мисловните процеси като повишава способността за съсредоточаване и усвояване (запомняне) на нова информация. Съвременните проучвания показват клинично значим положителен ефект върху симптомите на депресия. Благодарение на установените антиоксиданти свойства, Ацетил L-карнитин допринася за стабилизиране на клетъчните мембрани и повишава производството на енергия в мозъчните клетки.

 

Продължителната употреба на Ацетил L-карнитин (над 3 месеца) действа благоприятно като забавя прогресията на болестта на Алцхаймер и като цяло подобрява качеството на живот на пациентите. Подобен положителен ефект е наблюдаван и при болестта на Паркинсон.

 

При хора с изявена диабетна полиневропатия продължителния прием на Ацетил L-карнитин води до облекчаване на невропатичната болка и до подобряване чувствителността на крайниците. Особено подходяща е комбинацията с алфа липоева киселина.

 

 Препоръчван прием:

1-2 капсули дневно: 

- една капсула от 500 мг преди физическа активност/спорт

- една капсула от 500 мг вечер един час преди сън, на гладно

- при необходимост дозата може да бъде повишена до 3 капсули

За информация и поръчки: