+359 878 292 513

ФЕМИМОДЕЛ КАПС.475 МГ.Х 40

Фемимодел капсули 475 мг х 40

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

За стройна женска фигура!

Всяка капсула съдържа природни суровини под формата на сухи екстракти:

Гарциния Камбоджия (Garcinia cambogia)- 200 mg

Глухарче - корени (Rad. Tаrаxci) - 45 mg

Хвощ – стръкове (Hb. Equiseti) - 40 mg

Маточина - листа (Fol. Melissae)- 40 mg

Келп (Fusuc vesiculosus)- 20 mg

Азиатска центела (Centella asiatica) - 30 mg

Калциев цитрат(Calcium citrate) - 100 mg

Съдържание на екстракта: Калиево/калциева (ниско натриева) сол на (-) хидроксилимонена киселина/ (-) –Hydroxycitric Acid Content/ - 50 %, дъбилни вещества, сапонини, флавоноиди, полизахариди, минерални соли. 
 
Действие: Продуктът е комплексен активизатор на обмяната, който заедно с това допринася многостранно за доброто здраве и самочувствие на жената във всяка една нейна възраст. Гарцинията съдейства за намаляване чувството на глад и повишаване по метаболитен път с около 10% изгарянето на мазнините. Екстрактът от кафяви водорасли (келп) подкрепя дейността на щитовидната жлеза- основа на вътреклетъчното дишане. Азиатската центела уравновесява мозъчните функционални процеси, допринасяйки за намаляване чувството на глад и също подобрява кръвообращението. Глухарчето е източник на биологичноактивни съставки, подкрепящи регулирането на обменните процеси в организма, а също така и функциите на черния дроб и червата, свързани с елиминирането на токсини. Маточината спомага за снижаване на стресовото ниво, с което хармонизира функциите на организма на централно равнище. Калциевият цитрат (органична, пълно усвояема форма на калций) помага за релаксиране, подкрепя активизирането на липазата (ензим, разграждащ мазнините) и подобрява костната структура (която е претоварена при наднормени килограми). Хвощът също укрепва структурата на костите, ноктите и косата, помага за освобождаването на организма от тежки метали и други токсини и подобрява структурата на съединителната тъкан. Концентрираните екстракти от природни продукти са естествен източник също и на ценни витамини, минерали и антиоксиданти, които допълват и усилват вече изброените въздействия върху организма. 
 
Приложение: Цялостният биоактивен комплекс във „Фемимодел” съдейства за: намаляване натрупването на общите масти по тялото; подобряване на хормоналните функции и обмяната на веществата, особено у жените в преходни възрасти (пубертет и климакс); изграждане на здрава костна, мускулна и съединителна тъкан, вкл. при системни физически натоварвания; допълващо повлияване на целулит, мастната инфилтрация (стеатоза) на черния дроб и нормализиране функциите и обема на сърдечните, мозъчните или други кръвоносни съдове.
 
Препоръчан прием: Една капсула на ден, сутрин преди хранене, с около 100 мл. течност. За постигане на бърз ефект - два пъти по 1 капсула, сутрин и вечер на гладно, с около 100 мл. течност, заедно с приложената схема и хранителен режим.

Внимание: Всеки 7-ми, 14-ти, 21-ви и т.н. ден от приема! Увеличаване приема на „Фемимодел” с 1 (една) капсула :  при режим 1 капсула на ден – на 2 капсули /сутрин и вечер/, при режим 2 капсули на ден – на 3 капсули /сутрин, обед и вечер/ 
 
Продължителност на приема: Минимално, за постигане на ефект – 20 дни. В повечето случаи е препоръчително повтарянето на този курс, до повлияване (постигане на резултати). На всеки последователно приети без прекъсване 80 бр. капсули (две кутии) се прави 10 дни почивка. 
 
Противопоказания: В препоръчаните дози не са установени. Препаратът няма пристрастяващо действие. По общи съображения не би следвало да се употребява без медицинско наблюдение от бременни и кърмещи жени, и от деца под 10-годишна възраст.

Производител: Медикусфарма ООД

 

За информация и поръчки: