+359 878 292 513

ТОШКОВ-МАСТОФИТ ТАБЛ.Х 120

ТОШКОВ МАСТОФИТ ТАБЛЕТКИ Х 120

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: ТОМИЛ ХЕРБ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

МАСТОФИТ

 

Мастофит е хранителна добавка за млечните жлези. Мастофит спомага за нормализирането на функциите на млечната жлеза. Мастофит редуцира болката и напрежението в гърдите. 

Как действа?
Мастофит е билков продукт за млечните жлези. Билките, които съдържа Мастофит, съдействат за нормализиране функцията на млечната жлеза и за предотвратяване на възпаленията, болката, напрежението и тежестта в гърдите. Д-р Тошков лекува мастопатия и бучки на гърдите с помощта на Мастофит. Инулин – важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт.
Приложение:
Млечните жлези при жените са изложени на много сериозна опасност от страна на промяна на хормоните, състояние на раждане и кърмене, запушване на млечните канали и нервен стрес, които предизвикват промяна в структурата и функцията на гърдата. В тези случаи започват да се усещат възлести образувания и кисти, които съпътстват всяка втора жена. Те особено силно се усещат във времето преди менструация. Много сериозна вреда на организма оказват всички хормонални препарати за нормализиране на менструалния цикъл, както и всички изписани медикаменти за лечение на мастопатия. Не е нужно да се достига до състояние, в което бучките се развиват в тумори и в ракови образувания. Това може да бъде избегнато. Мастофит е специална комбинация от билки, които допринасят за нормализиране функцията на млечните жлези. съдействат за намаляване напрежението в гърдите и предотвратяване на мастопатични промени.
Дозровка:
Мастофит се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е от 2 до 4 таблетки дневно. Благоприятното действие на Мастофит върху млечните жлези се проявява след 3-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 6-12 месеца).
Нежелани и странични ефекти:
Мастофит няма нежелателни и странични ефекти. Въпреки това, не се препоръчва приемането му при бременност и кърмене, заради физиологичните промени в женския организъм през този период. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Мастофит не може да се получи. Мастофит не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.
Комбиниране с други лекарствени средства или билки:
Мастофит може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Когато д-р Тошков лекува своите пациентки, той използва следните комбинации:
При кистозна мастопатия – Мастофит + Цистофемин
При неракови бучки на гърдите – Мастофит + Фемин
При трудна секреция на гърдата при кърмене – Мастофит + Бял равнец
При предменструален синдром с напрежение в гърдите – Мастофит + Циклонорм

За информация и поръчки: