+359 878 292 513

БОАРОН-ХОМЕОПЛАЗМИН 40 ГР.

БОАРОН ХОМЕОПЛАЗМИН 40 ГР

Тегло: 50.00 гр.

Вижте още продукти от: BOIRON

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

БОАРОН ХОМЕОПЛАЗМИН 

Интересно
Хомеопатията е естествен подход за лечение на заболявания, като се използват специфични вещества в минимални дози. За разлика от класическата медицина, при която има общи постулати, при хомеопатията всеки пациент се лекува по индивидуален тертип. Дори двама човека да имат еднакви симптоми, например главоболие, на тях се предписват различни хомеопатични продукти в зависимост от индивидуалните характеристики.

Боарон хомеоплазин е хомеопатичен продукт. Боарон хомеоплазин се използва при повърхностни увреждания на кожата. Боарон хомеоплазин трябва да се използва след консултация с лекар специалист.

Приложение:
Повърхностни увреждания на кожата. Тънък слой от мазта се нанася от 1 до 3 пъти дневно.
Противопоказания:
Деца под 30-месечна възраст. Данни за свръхчувствителност към някоя от съставките (или при групова сенсибилизация). Свръхинфектирани и секретиращи участъци.
Предупреждения:
Свързани с наличието на борна киселина: приложението върху лигавици или увреден участък от кожата увеличава проникването на борната киселина, което при деца може да доведе до общи токсични ефекти. Тези ефекти са по-вероятни, когато мазта се използва при по-честа повтаряемост на апликациите от препоръчаната или продължително време, при много обширни повърхности, под непромокаема, оклузивна превръзка, върху силно увредена кожа (особено силно изгорена), при нанасяне върху лигавици и при малки деца. Ако след употреба на продукта симптомите продължават или състоянието се влоши, да се преоцени лечението. При кърмачета и деца, борната киселина е била причина за изразена интоксикация. Появата на кожни симптоми (силно изявена и дифузна еритродермия, последвана от десквамация с инициален еритем, появяващ се често в областта на седалището или устата) е сигнал за увреждане.
Забележка: 
За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.

За информация и поръчки: