+359 878 292 513

ВИЙТ-ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО

Вийт Ленти за тяло

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание
Съвет за здрава кожа
Избягвайте твърди сапуни, докато сте в банята. Те изсискват всичките масла от кожата, използвайте душ гелове вместо тях. Когато я бръснете, бъдете внимателни и задължително я овлажнявайте, като добавяте крем за бръснене или сапун и вода. Използвайте остри ножчета за по-добро бръснене и я бръснете по посока на растежа на косъма, а не обратно на нея, както е разпространено да се прави.
 
5 СТЪПКИ ЗА КРАСИВИ, И ГЛАДКИ НА ДОПИР КРАКА
За най-добри резултати нанесете талк върху сухата кожа, преди депилиране, за да осигурите ефективно обезкосмяване. Ако депилирате за първи път, препоръчваме да започнете с депилация на краката. Само след като добиете опит, може да продължите към чувствителните области на подмишниците и бикини линията. Препоръчваме да не депилирате една и съща област два пъти по време на една и съща процедура.
1. Разтрийте восъчните ленти в ръце за около 5 секунди, за да стоплите восъка.
2. Внимателно отлепете лентите. Преизползвайте всяка лента докато загуби захвата си.
3. Поставете лентата върху кожата и втрийте с повтарящи се движения в посоката на растеж на косъма /от коляното до глезена /.
4. Много бързо и с едно енергично движение, дръпнете лентата в посока, обратна на растежа на косъма / от глезена до коляното /. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Дръжте кожата изпъната, за да избегнете чувството за дискомфорт.
Повторете многократно, за да не изпуснете нищо.
Полезни съвети при депилиране:
Колкото по-бързо махнете лентата, толкова по-голяма ще е ефикасността.
Не дърпайте лентата навън, тъй като това ше скъса косъма.
5. Когато завършите, премахнете излишния восък с довършителните кърпички  Veet ПОСЛЕДВАЩА ГРИЖА Perfect finish.
След депилиране, кожата Ви може да бъде леко зачервена, това е напълно естествено. Измиването с хладка вода, ще помогне за успокояване на кожата.
Не чешете кожата, тъй като това може да причини дразнене. Вместо това опитайте  да притиснете кожата внимателно с ръка. Лентите няма да действат при контакт с вода.
ДЕПИЛИРАНЕ НА ПОДМИШНИЦИ И БИКИНИ ЛИНИЯ
Депилиране на подмишници
Поставете ръката над главата и изпънете рамото назад. Космите на подмишниците растат в две посоки, уверете се, че депилирате тази област на два етапа, срещу посоката на растеж на косъма. Уверете се, че кожата е чиста и без дезодорант. Използвайте талк за премахване на влагата.
Депилиране на бикини линия
Наклонете краката навън и дръжте кожата опъната, за да избегнете неприятното усещане.
Ако страдате от растящи навътре косми, препоръчваме редовно ексфолиране.
 
Предпазни мерки
Прдназначено за употреба върху крака, ръце, подмишници и бикини линия, но неподходящо за употреба върху лице, глава, бюст, перианална или генитална области или други части на тялото.
Не използвайте върху верикозни вени, бенки, белези, пъпки, наранена, раздразнена или изгоряла на слънце кожа.
Космите трябва да бъдат с дължина между 2 и 5 милиметра. Ако космите са по-дълги подстрижете с ножица или машинка за подстригване преди нанасяне, за да избегнете дискомфорт или нараняване на ковата при депилиране.
Ако взимате лекарства, които влияят на кожата или имате кожно заболяване, моля консултирайте се с Вашия лекар преди депилиране.
Депилирането не се препоръчва, ако сте възрастен или страдате от диабет.
 
Състав: триетилен гликол розинат, глицерил розинат, силикат, полиетилен, парфюм, течен парафин, масло от шеа, бензилов силикат, вода, линалол и др.
 
Ако почувствате парене/гъделичкане при употреба, премахнете восъка незабавно с помоща на кърпичките  и измийте добре с вода. Ако усещането продължи, потърсете лекарска помощ.

За информация и поръчки: