+359 878 292 513

БИОТРЕЙД-СЕБОМАКС ЛОСИОН

БИОТРЕЙД СЕБОМАКС ЛОСИОН

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Себомакс е лосион против пърхот за чувствителен скалп, за всеки тип коса.

  • премахва пърхота
  • антисебореен ефект
  • дълготраен контрол
  • Себомакс лосион премахва ефективно пърхота и елиминира неговия причинител - Malassezia furfur. Той поддържа здрава кожата на главата при себореен дерматит и псориазис. Съдържа селенов сулфид, който е с изразен антисебореен ефект, и салицилова киселина, която способства за бързото изчистване на пърхота. Тази двойна комбинация от активни съставки е изключително ефективна при дълготрайна употреба, без да води до привикване.

    Активни съставки:

    • селенов сулфид 1%
    • салицилова киселина

    Себореа и пърхот

    Себорейният дерматит е хронично състояние на кожата, изискващо постоянна грижа и контрол от страна на лекар и пациент. Той се изразява в зачервяване, интензивно излющване и сърбеж в областта на лицето. Употребата на кортикостероиди бързо облекчава симптомите, но дългосрочното им прилагане води до много нежелани реакции.

    Продуктите от серията Себомакс

    Себомакс е серия, разработена от дерматолози, която не съдържа кортикостероиди, но осигурява отлично повлияване и дълготраен контрол на себореата.

    Продуктите от серията Себомакс са специално предназначени за цялостна грижа за чувствителен скалп. Комбинацията от лечебен лосион и нежен неутрален шампоан гарантират отличен резултат и дълготраен контрол над сърбежа, излющването и зачервяването на скалпа.

    Старо описание:

    Предназначен за поддържане и контрол на сърбежа, зачервяването, разраняването и натрупването на пърхот в окосмената част на главата. Съдържа селенов сулфид, който е с изразен антисебореен ефект и унищожава Malassezia furfur, причинител на това състояние. Съдържа исалицилова киселина, която способства за бързото изчистване на натрупалия се пърхот.

    Начин на употреба:

    Себомакс е лосион, който се употребява след измиване на косата. Втрива се в корените, оставя се 5-10 минути да подейства и след това се изплаква обилно с вода.

    При употребата на Себомакс лосион сваляйте всички сребърни бижута, тъй като те потъмняват от контакта със селеновия сулфид!

За информация и поръчки: