+359 878 292 513

MUSTELA-КРЕМ П/В СТРИИ 9 МЕСЕЦА ДВ.Д-ИЕ

MUSTELA-КРЕМ П/В СТРИИ 9 МЕСЕЦА ДВ.Д-ИЕ

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: MUSTELA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

MUSTELA КРЕМ ПРОТИВ СТРИИ 9 МЕСЕЦА ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ

 

Съвет за красива кожа
Третирането на стриите е много противоречив въпрос. По принцип стриите представляват определен вид нарушение на кожната тъкан, което може да се заличи с времето, но в повечето случаи това не се случва. Именно затова днес са създадени богат набор от средства за премахване на стрии. Обикновено първият избор за премахване на стрии е специализирана козметика. Тя има ефективно действие при новообразувалите се стрии, но при старите няма никаква полза. С лазерна терапия и микродермоабразио могат да се намалят голяма площ от стрии. При големи стрии се прилага пластична хирургия. Фракционалното лазерно възстановяване на кожата е нов метод в премахването стрии, който все още не е широко разпространен.
  • Предпазва от появата на нови стрии.
  •  Коригира нови и скорошни стрии.

Това е богат крем, който улеснява масажа и придава на кожата мекота и деликатен аромат.

Патентованата формула съчетава Elastoregulator®, Lupeol и подхранващи и омекотяващи масла, помагащи на кожата да възстанови еластичността и тонуса си. С подобряване издържливостта на разтягане, рискът от появата на стрии се редуцира. Нещо повече, реструктуриращ комплекс на основата на олиго-елементи, със силикон и екстракт от японска акация, регенерира кожата за видимо коригиране на новопоявилите се стрии.

Препоръка за употреба:

По време на бременност и един месец след раждане, нанасяйте върху всички чувствителни зони на тялото: корем, гърди, ханш и горната част на бедрата.

Нанасяйте крема с двойно действие против стрии още от първия месец на бременността. Колкото по-редовно се използва продуктът, толкова повече се повишава неговия ефект. Продължете да нанасяте продукта против стрии и след раждането. Подобно на всеки белег, стриите не трябва да се излагат на слънце.

За информация и поръчки: