+359 878 292 513

AVENE-ЕЛУАЖ КРЕМ 30 МЛ.

Avene елуаж крем 30 мл

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: AVENE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ELUAGE КРЕМ

Интересни факти за ароматите
Маслото от розмарин може да се използва при диария, мигрена, умствена умора, главоболие, диария, колит, чревни инфекции, артрит, метеоризъм, подагра, мускулни болки, чернодробни нарушения и регулиране на менструацията. Маслото има много добро действие при заболявания на дихателната система, като магарешка кашлица, астма, бронхит и синузит. Етеричното масло може да се използва и външно върху кожата. То облекчава нейното подуване и подпухналост. Ето защо може да се използва при лечение на екзема, акне и дерматит. Поради тази причина маслото е широко използвано в много козметични продукти за грижата за косата. Маслото от розмарин не трябва да се използва по време на бременност. Също така то не трябва да се използва от хора, които страдат от високо кръвно налягане и епилепсия.
 

Стяга, изглажда и подхранва кожата на лицето Ви. Ден след ден, овалът на лицето възвръща своя рисунък, а кожата се подмладява.

Полезни действия

o  Анти-ейдж: патентованата комбинация отРетиналдехид и Фрагменти на Хиалуроновата Киселина (H.A.F.) уплътнява кожата и засилва метаболизма на клетките на кожата. С течение на дните, бръчките се запълват и изглаждат.

o  Подхранващо: растителните съставки възвръщат на кожата нейната жизненост, еластичност и комфорт.

o  Успокояващо: термалната вода Avène, успокояваща и антииритативна, предоставя на кожата Ви мигновено усещане за успокоение.

Подходящ ли е за мен?

Eluage Крем е предназначен за суха кожа с дълбоки бръчки и липса на стегнатост.

Препоръки за употреба

o    Нанасяйте Eluage Крем вечер на добре почистени лице и шия.
o    При изразени и дълбоки бръчки и бразди, допълнете грижата с Eluage Концентрат против бръчки в съответните зони (назолабиални гънки, бръчици "пачи крак", в областта на челото).

За информация и поръчки: