+359 878 292 513

ТОШКОВ-ХИПЕРТИН УНИ ТАБЛ.Х 120

ТОШКОВ ХИПЕРТИН УНИ ТАБЛЕТКИ Х 120

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: ТОМИЛ ХЕРБ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ТОШКОВ ХИПЕРТИН УНИ

 

Продуктът хипертин е на билкова основа. Хипертин помага за облекчаване на хипертонията. Хипертин подобрява сърдечната дейност. Хипертин тонизира кръвоносната система и сърдечния мускул.

Хипертин е билков продукт: Облекчава хипертонията. Поддържа нормалния тонус на кръвоносната система и сърцето. Намалява повишеното кръвно налягане. Предотвратява сърцебиенето и подобрява сърдечната дейност.

ПОКАЗАНИЯ: При хипертония, сърдечна слабост, исхемична болест на сърцето, състояние след инфаркт на миокарда, при всички сърдечни болки и сърдечна невроза.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 2 таблетки 3 пъти дневно.
Дозировка:

Хипертин се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3 таблетки дневно. Благоприятното действие на Хипертин се проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).

Инулин - важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Нежелателни и странични ефекти:

Хипертин няма нежелателни и странични ефекти. Въпреки това, не се препоръчва приемането му при бременНОСт и кърмене, заради физиологичните промени в женския организъм през този период. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Хипертин Уни не може да се получи. Хипертин Уни не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Комбиниране с други лекарствени средства или билки:

Хипертин може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките "Глог" и "Невролаксин Плюс".

СЪСТАВ: Глог, бъз, лавандула, маточина, овчарска торбичка, мечи лук, валериана, невен, здравец, мента, чубрица, гороцвет, гръмотрън, зайча сянка, момина сълза, магарешки бодил.

За информация и поръчки: