+359 878 292 513

Махмурлек капсули х 4

Махмурлек капсули х 4

Тегло: 20.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Свежи на сутринта

Съвет при хронични болки
Не бива да спите на висока възглавница или повече възглавници, защото така натоварвате врата и може да ви заболи гърба. Заложете на обикновена възглавница за нощната си почивка. Хубаво е да предпочетете ортопедична възглавница.
Поне 8 от 10 човека страдат от болки в гърба в някакъв етап от живота си. По-често срещано е при жените, тъй като те често носят тежки чанти, минават през бременност и раждане и после люлеят детето.
 

Какво представлява махмурлука? Причина за махмурлука са токсините, образувани при метаболизма на алкохола и съдържащите се в него примеси. При метаболизма на алкохола се губят витамини, електролити и незаменими вещества от организма. Нарушава се алкално-киселинното равновесие (рН).

Повечето от нас знаят, че това води до многобройни оплаквания, които са известни като махмурлук. Симптомите са многобройни, като най-честите са главоболие, гадене, отпадналост, главозамайване, сухота в устата. Освен токсичните ефекти на алкохола не трябва да се забравя и самия ефект на алкохолното опиянение. Загубата на минерали, електролити и хранителни вещества води до т.нар. метаболитен шок и организмът се бори да преодолее това състояние. Някои алкохолни напитки водят по-често до махмурлук, особено тези които съдържат повече примеси. Ако етиловия алкохол е причина за напиването, то примесите са определящи за тежестта на махмурлука. За съжаление примесите обикновено придават аромата и цвета на алкохола. За предотвратяване на махмурлука е неоходимо възстановяване на хранителните вещества, минерали, електролити, прием на течности и премахване на симптомите.

Как действа Махмурлек®?

Махмурлек възстановява всички тези незаменими вещества и противодейства на вредното въздействие на алкохола и примесите. Махмурлек съдържа лесно усвоима форма на витамин С и цитрусови биофлаваноиди. Специалната форма на витамин С не дразни стомаха и не води до гадене. Махмурлек съдържа четири витамина от група В, които имат пряко отношение към метаболизма на токсините в алкохола. Метилсулфонилметан, другата съставка в Махмурлек, намалява прага на болката, следователно премахва главоболието и мускулните болки. Махмурлек съдържа естествени съставки, затова не се наблюдават странични ефекти. Освен споменатото по-горе Махмурлек ускорява метаболизма на алкохола, предпазва чернодробните клетки и нервната система.

Това е единствения препарат, който повлиява всички симптоми на махмурлука. Съставките на Махмурлек са научно подбрани с цел да имат взаимно допълващ ефект. Махмурлек Ви дава възможност да се насладите на социалните събития, но в същото време да сте работоспособни на следващия ден.

Как да се получи максимален ефект от Махмурлек®?

Приемете 2 капсули преди консумация на алкохол и 2 капсули преди лягане

За информация и поръчки: