+359 878 292 513

БОАРОН-КАЛИУМ БРОМАТУМ 15 СН

БОАРОН КАЛИУМ БРОМАТУМ 15 СН

Тегло: 10.00 гр.

Вижте още продукти от: BOIRON

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

БОАРОН КАЛИУМ БРОМАТУМ 15 СН

 

Боарон калиум броматиум е хомеопатичен продукт. Боарон калиум броматиум съдържа химичното вещесъво калиев бромат. Боарон калиум броматиум се използва при симптоми на световъртеж.

Източник:
Калиев бромат.
Симптоми:
Хипестезия към болка по кожата до аналгезия в областта на лигавиците, особено на фаринкса. Сензорна хипестезия за вкус, мирис, слух, осезание. Световъртеж, със залитане и усещане за вцепеняване на мозъка. Непрекъснато мърдане на ръцете и пръстите, сякаш пациентът свири на пиано по масата, по фотьойлите или предметите.
Показания:
Нервна система: Апоплектичен удар със загуба на паметта, затруднение в говора, мравучкане, вцепеняване, залитаща походка, хипестезия за болка, хълцане и други. Нарушения на паметта, непълноценност, забравяне на думи, букви, говорни грешки, вдетеняване - търсене на детински развлечения и простички игри. Безсъние и нощни страхове. Сомнамбулизъм. Енурезис. Психомоторна нестабилност при неспокойни деца, които непрекъснато движат ръцете си. Упорито хълцане.
Други: Ювенилно, пустулозно и туберозно акне. Спастична кашлица, влошаваща се в легнало положение, нощем, при новолуние и при бременност. Сексуална възбуда с еротични мисли, последвана от понижено полово влечение и импотенция.
Забележка: 
За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.

За информация и поръчки: