+359 878 292 513

ФЕНИСТИЛ ГЕЛ 30 ГР

Фенистил гел 30 гр

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: NOVARTIS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Действие
Съвет за здраве
Винаги благодарете. Бъдете благодарни за всичко, което имате и отделете време да го осъзнаете. Намерете време да благодарите на семейството, приятелите си и другите важни за вас хора, че ви обичат и че са с вас. Споделяйте любов, когато и както можете. Обичайте всички. Най-вече обичайте себе си. Концентрирайте се върху вътрешната си и външна красота, за да видите същото в другите. Приемането идва отвътре. Не се концентрирайте върху неща, които не харесвайте в себе си. Вместо това намерете едно, за което да се обичате. Не сте ли вие най-важният човек за себе си на света?
 

За да се справим с проявите на кожна алергия и да постигнем бързо облекчение на симптомите, трябва да приложим локално препарат, който възпрепятства ефектите на хистамина (веществото, което отключва алергичната реакция). Такъв препарат е Фенистил гел. Той бързо прониква в кожата и чрез активната си съставка - диметинден прекъсва процесите, които водят до зачервяване, подуване и сърбеж и така бързо облекчава симптомите.

Приложение

При кожни алергии от различен произход

Почти всеки тип кожа проявява алергия към нещо. Предразположението към алергии обикновено е наследствено. Често срещани са кожните алергични реакции към никела в бижутата и циповете, към почистващите препарати, козметичните средства, растенията. Понякога дори не можете да установите какво е причинило алергичната реакция, за да отстраните причинителя. Но винаги можете бързо да облекчите сърбежа и да върнете нормалното състояние на кожата с Фенистил гел.

При ухапвания от насекоми

Много хора смятат, че насекомите ги “хапят” често. Не страда ли всеки, особено през лятото, от малките насекоми близо до езеро, море или други места? За съжаление няма постоянна защита. Но има бърза помощ – Фенистил гел. Когато се намаже ухапаното място, активната съставка на гела прониква в кожата и спира сърбежа. Ето защо е добре винаги, когато излизате сред природата, да носите със себе си тубичка Фенистил гел.

За информация и поръчки: