+359 878 292 513

КАЛОРЕКС АПЕТИН КАПС.Х 30

КАЛОРЕКС АПЕТИН КАПСУЛИ Х 30

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: BOROLA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

КАЛОРЕКС АПЕТИН - течни капсули

Съвет за здрав стомах
Заложете на пробиотика
За да се предпазите от гъбични инфекции е важно да приемат необходимите и витамини, но също заредете тялото си с добрите бактерии като лактобациликус и бифидобактериите, които откарваме в киселото мляко, те запазват и баланса не само в коремния тракт, но и по женските гениталии и предпазват от гъбички и инфекции. Има ги и в кимчи и в кефира.
 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КАЛОРЕКС АПЕТИН?

Калорекс е нов продук от фамилия CALOREX за потискане на апетита. Активната съставка е пиноленова киселина от ядки на Корейски бор. Той расте в планините на Корея, Япония, Сибир и Манджурия и ядките му има 40 пъти повече пиноленова киселина, отколкото други борови ядни. Всяка течна капсула съдържа 700 мг стандартизирана пиноленова киселина 

КАК ДЕЙСТВА КАЛОРЕКС АПЕТИН?

Хормоните играят съществена роля в регулирането на Апетита. Те информират мозъка за чувството на глад. Калорекс Апетин стимулира два пептидни хормона, които потискат глада. Това са - холецистокинин (ССК) и глюкагон , подобен пептид 1 (GLP1). Те създават чувство на ситост и предпазват от излишен прием на калории.

ЗАЩО Е ТОЛКОВА СПЕЦИАЛЕН?

Калорекс Апетин е 100% на растителна основа и е различен от другите препарати по качеството на съставката и фармацевтичната си форма. Той се прицелва директно към проблема затлъстяване и е единственият разработен, патентован и научно доказан за потискане на Апетита. На пазара днес няма друг продукт, който да стимулира производството на ССК и  GLP1-  обективните индикатори за ситост. Процесът на стандартизация гарантира чистота и ефективност на всяка капсула Калорект Апетин.

КОГА ДА ПРИЕМАМЕ КАЛОРЕКС?

Препоръчва се за потискане на апетита и регулиране на телесното тегло. Може да се използва и при нормално тегло за намаляване на апетита.

КАК СЕ ПРИЕМА?

 Той може да бъде приеман преди или между храненията. Обикновено дозировката варира от 3 до 6  Solucaps дневно и може да се приема продължително време.

- За намаляване количеството храна по време на основното хранене - по 1  Solucaps 3 пъти дневно, 1 час преди ядене

- За намаляване приема на допълнителна храна между основните хранения - по 1 Solucaps 3 пъти дневно между храненията.

ИМА ЛИ НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ?

Калорекс Апетин е 100% природен продукт и е практически безвреден. За разлика от синтетичните лекарства за отслабване, при него не се наблюдават нежелани реакции. Няма противопоказания. Много добра поносимост и при продължителна употреба.

КАК ДА ПОСТИГНЕМ МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ С КАЛОРЕКС АПЕТИН?

Необходима е цялостна програма, включваща рационално хранене, физическа активност и потискане на апетита с Калорекс. Препаратът може да се комбинира и с други продукти от фамилия Calorex.

Научните проучвания доказаха, че Калорекс Апетин значително повишава ССК и  GLP1 и така:

- Потиска желанието за ядене

- създава чувство за ситост

- намалява количеството храна при основното хранене

- намалява допълнителния прием на храна между храненията

 

За информация и поръчки: