+359 878 292 513

ФИТОЛОР ХОТ САШЕ Х 10

Фитолор Хот саше х 10

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: FORTEX

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Предназначение:

 

ФИТОЛОР ХОТ 10 сашеша е хранителна добавка с витамин С, цинк, екстракт от плодовете на зрял бъз, съдържащ естествени флавоноиди и инулин. Гореща напитка без захар за засилване на имунната система и повишаване на защитните сили на организма. Стопроцентова защита от простудните заболявания действително няма, но при силна имунна система опасността от заболяване може да бъде намалена.
Витамин С е най-известното средство за защита от простудни заболявания. Приемът на достатъчно количество витамин С е необходим за оптимално функциониране на имунната система и спомага за предпазване от вирусни и простудни заболявания. От векове плодовете на бъза се използват за повишаване на защитните сили на организма. Съвременни изследвания показват способността на екстракта от бъз да намалява продължителноста и силата на простудните заболявания.
Цинкът е незаменим микроелемент за имунната система. Той е съставна част е на над 300 ензима и играе съществена роля при мобилизирането на защитните сили. Инулинът принадлежи към групата на пребиотиците. Тои оказва позитивно Въздействие на чревната флора, спомага за поддържането и в равновесие и по този начин допринасят за защита от инфекции.
 

 

 

Начин на употреба:

1 саше се разтваря в около 100 мл гореща вода. За възрастни - 1 саше два пъти дневно.

За деца от 6 до 1 години  - по едно саше на ден.

Не превишавайте указаната доза! 

За информация и поръчки: