+359 878 292 513

СУДОКРЕМ АНТИСЕПТИЧЕН КРЕМ 125 ГР.

СУДОКРЕМ АНТИСЕПТИЧЕН КРЕМ 125 ГР.

Тегло: 125.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


СУДОКРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 125 гр.

Судокрем е предназначен за профилактика и грижа при подсичане на кожата на деца и бебета. Притежава силно антисептично действие. Успокоява раздразнението и сърбежа. Намалява чувството на дискомфорт и предпазва деликатната кожа на бебето от действието на урината и изпражненията. Може да се прилага също и за профилактика и облекчаване на последствията от други кожни проблеми, които изискват употребата на предпазен антисептичен крем с допълнителни антибактериални и антимикотични свойства, облекчаващи чувството на дискомфорт. Подходящ е за всяка възрастова група. Изключително икономичен е. Има приятен мирис и консистенция. Добре попива, не цапа и не омазнява дрехите. Опаковката е много трайна и практична - отваря се с една ръка, а съдържанието не се излива.

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА SUDOCREAM?
За постигане на най-добри резултати е важно правилното приложение на крема върху кожата. Не нанасяйте излишно количество от него. Достатъчен е тънък слой от препарата, за да бъде осигурена добра защита.

КАК Е ПРАВИЛНО ДА СЕ ПРИЛАГА SUDOCREAM?
Нанесете известно количество от крема върху измита и подсушена кожа, докато се образува тънък защитен слой. Нежно, с малки кръгови движения го втрийте в кожата, докато не попие изцяло. Избягвайте силен натиск, който може да доведе до протриване.
Не употребявайте голямо количество от SUDOCREAM, за да не остават бели петна върху кожата. Използвайте толкова често, колкото е необходимо. Регулярната употреба, дори след затихване на симптомите, предотвратява повторната им поява и осигурява много добра грижа за кожата.

Активни съставки:
Действието на крема е многостранно, благодарение на 5-те активни съставки:

Бензилов алкохол - 0,39% - бързо облекчава възпаленията и премахва дискомфорта. Притежава антисептични свойства;
Цинков оксид - 15,25% - стяга и подпомага регенерацията на епидермиса;
Ланолин /хипоалергичен/ - 4,00% - омекотява, омазнява и овлажнява кожата. Образува естествена защитна бариера срещу всички дразнещи субстанции, като урина и изпражнения;
Бензил бензоат - 1,01% и Бензил цинамат - 0,15% - стимулират растежа на клетки в епидермиса. Подпомагат и ускоряват регенерационния процес.
Състав: Aqua, paraffinum liquidum, zinc oxide, paraffin, lanolin, ozokerite, sorbitan sesquioleate, benzyl benzoate, synthetic beeswax, benzyl alcohol, propylene glycol, benzyl cinnamate, parfum, linalyl acetate, BHA, citric acid & BHT.

Внимание: Да не се допуска контакт с очите. Само за външно приложение.

SUDOCREM се препоръчва от Българското дерматологично дружество и Българската педиатрична асоциация.

Опаковка:125 гр.

Производител: Forest Tosara Ltd., Ирландия.

 

За информация и поръчки: