+359 878 292 513

КАФЕТИН COLD ТАБЛ.Х 10

Кафетин Cold таблетки  Х 10

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: ALKALOID

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ПОКАЗАНИЯ:

Облекчаване на основните симптоми на настинка и грип /главоболие, болка в мускулите, възпалено гърло, запушен нос, висока температура и суха кашлица/.

 

ДОЗИРОВКА И НАЧИН НА УПОТРЕБА:

CAFFETIN COLD при възрастни и деца над 12 години: по 1 таблетка четири пъти дневно. Може да се приемат по 2 таблетки наведнъж. Интервалът между отделните приеми трябва да бъде не по къс от четири часа. Максималната еднократна доза е две таблетки, а максималната дневна доза е по две таблетки четири пъти за период от 24 часа. Не се препоръчва на деца под 12 години. 

 

Чернодробна дисфункция

CAFFETIN COLD се прилага с внимание при пациенти с тежки чернодробни увреждания.

 

Бъбречна дисфункция:

CAFFETIN COLD се прилага с внимание при пациенти с умерени до тежки бъбречни увреждания, особено ако са придружени от сърдечно-съдова болест

 

НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ:

Сериозни нежелани лекарствени реакции, свързани с употребата на  псевдоефедрин, се наблюдава изключително рядко. Могат да възникнат симптоми на възбуда, от страна на централната нервна система, включващи неспокойствие, ажитация, замаяност или нарушен сън, повишено кръвно налягане и сърцебиене, ретенция на урината, сухота в устата, нарушение в акомодацията и главоболие.

Нежеланите лекарствени реакции на парацетамол са редки, но могат да възникнат реакции на свръхчувствителност /обрив, уртикария/, умора, повръщане, диария, повишени чернодробни ензими, панкреатит.

Нежелани лекарствени реакции, свързани с декстрометорфан, са изключително редки и обикновено се проявяват като стомашно-чревни проблеми  с гадене или повръщане. Може също да се наблюдава сънливост.


 

За информация и поръчки: