+359 878 292 513

ДОПЕЛХЕРЦ-ВИТ.MG+CA+D3 ТАБЛ.Х 30

Допелхерц® Актив Магнезий + калций + витамин D3

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: Queisser Pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание
Съвет при настинка и грип
Веднага щом усетите първите симптоми на настинката, започнете да пиете вода или сок. Когато сте хидратирани облекчавате симптомите на течащия нос и болното гърло. Но ако инфекцията слезе надолу и започнете да кашляте, първо заложете на меда. Той е много по-добър лек от стандартните лекарства. Вземете лъжица-две направо от буркана или няколко лъжички в чашата с мед.
 

Допелхерц актив Магнезий+Калций двуфазни ДЕПО таблетки съдържат специална комбинация от Магнезий и Калций, както и Манган, Мед и Витамин D3, която е създадена с цел да подпомага поддържането на нормалното състояние на кости и нервна система, както и мускулните функции.
Калций, Магнезий и Витамин D3 допринасят за поддържане на нормалното състояние на кости и зъби, както и за функцията на мускулите.

Калцият благоприятства предаването на нервните импулси и участва в процеса на кръвосъсирване. Микроелементът Мед подпомага дейността на нервната система и поддържа нормалното състояние на съединителната тъкан. Манган, Мед, Магнезий и Калций допринасят за правилното протичане на метаболитните процеси и производството на енергия.

Манганът оказва положителен ефект върху състоянието на костите и образуването на съединителната тъкан, от каквато са изградени мускулните сухожилия. Витамин D3 участва в усвояването и използването на Калций и Фосфор, както и в поддържането на плазмените нива на Калция в нормални граници - фактор, който има значение за мускулния тонус, строежа на кости и зъби, нервната възбудимост и др. Витамин D3 заедно с Мед оказват положително въздействие върху имунната система. Магнезият спомага за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Мед и Манган взимат участие в предпазването на клетките от оксидативен стрес.

Двуфазна ДЕПО таблетка - Какви са предимствата на двуфазната система?
Двуфазната система на Допелхерц, произведена чрез специална технология, се състои от два различни слоя. Двете фази следват принципа на "бързото освобождаване на съставките" и последващо "бавно освобождаване".

Принцип на двуфазното действие:
през първата фаза, в организма бързо се освобождават Калций и Витамин D3.
През втората фаза таблетката постепенно освобождава Магнезий и микроелементите Манган и Мед, като осигурява на организма необходимите вещества през целия ден.

Състав

 

Активни вешества Състав в 1 таблетка
Магнезий 210 mg
Калций 420 mg
Манган 1 mg
Мед 500 µg
Витамин D3 5 µg

 

Енергийна стойност

1 капсула съответства на 0,2 kcal/1 kJ

Опаковка

Допелхерц® актив Магнезий + Калций + Витамин D3 - опаковка с 30бр. таблетки

Съхранение

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за деца, при темп. до 25° C.

Доза

Приемайте 1 таблетка дневно,
по време на хранене, с достатъчно течност.
При необходимост, таблетката може да бъде разделена.
Да не се сдъвква.
Да не се надвишава препоръчваната дневна доза!
Този продукт е хранителна добавка и не замества разнообразното и здравословно хранене!

Противопоказания

Не са известни

За информация и поръчки: