+359 878 292 513

ДОПЕЛХЕРЦ-ВИТ.С+ZN+Е ТАБЛ.Х 30 ИМУНОАКТИ

Допелхерц® актив Имуноактив таблетки х 30

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Queisser Pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Съвет при настинка и грип
Освен, че борейки се с настинките и грипа трябва да сме добре хидратирани, не е лошо да спазим правилното за топлата пилешка супа, дори проучвания подкрепят бабината рецепта за справяне с неприятните простудни заболявания. Ако не сте много болни, дори може да направите няколко леки упражнения вкъщи без да се уморявате много, за да събудите имунната система и тя да ви парти защитници срещу болестта. Не вдигайте пулса над 100.
 

За работоспособност и имунитет!

Допелхерц актив ИМУНОАКТИВ е специално подбрана комбинация от важни за организма микроелементи и витамини.
Микроелементьт цинк и витамин С, играят съществена роля за подсилване на имунната система. Витамините С и Е са съставни елементи на клетъчната антиоксидантна защитна система.
Към тези съставки са добавени селен и фолиева киселина. Фолиевата киселина има важно значение за клетъчното обновяване и растеж.
Селенът е в основата на нормалния клетъчен метаболизъм.
Препоръчвана доза: 1 таблетка дневно
Само една ДЕПО таблетка дневно доставя на организма важни витамини и микроелементи, които се освобождават постепенно през целия ден.
Да не се надвишава препоръчваната дневна доза!
Този продукт е хранителна добавка и не замества разнообразното и здравословно хранене!

Небалансираното хранене може да доведе до намален прием на витамини и минерали. Витамин С, Цинк, Витамин Е, Селен и Фолиева киселина не могат да се синтезират в организма и затова трябва да бъдат редовно приемани с храната.

Действие

Предимства на ДЕПО таблетката

Някои витамини и минерали не могат да бъдат съхранявани в организма за продължителен период от време. Например, при приемане на голямо количество витамин С наведнъж, тялото отделя непосредствено една част от него, без да може да я усвои. Това означава, че когато организмът има повишени нужди от тези витамини, количеството им в тялото може да се окаже недостатъчно. Затова, приемът на плодове и зеленчуци през деня е препоръчителен.

Благодарение на специално разработената ДЕПО формула, таблетките Допелхерц® актив служат като "резервоар" за хранителни вещества. Така се осигурява постепенно освобождаване на необходимите хранителни вещества през целия ден, като по този начин те дълготрайно действат в организма.
Освен Цинк, Витамин Е, Фолиева киселина и Селен, Допелхерц® актив ДЕПО таблетките съдържат и Витамин С в специална дозировка от 400 mg. Само една таблетка дневно Ви осигурява достатъчно количество от тези хранителни вещества, особено в състояния на стрес и повишено физическо натоварване.

амо една таблетка Допелхерц® актив Имуноактив ДЕПО ви осигурява жизненоважните хранителни вещества, необходими за правилното функциониране на имунната система и антиоксидантна клетъчна защита, в продължение на много часове, през целия ден.

Приложение

  • За подсилване на имунитета
  • При умора и стрес

    За антиоксидантна защита

    При простудни заболявания

    При тютюнопушене


Подходяща добавка с жизненоважни хранителни вещества, необходими за поддържане на нормална имунна и антиоксидантна клетъчна защита.
Небалансираното хранене може да доведе до намален прием на витамини и минерали. Витамин С, Цинк, Витамин Е, Селен и Фолиева киселина не могат да се синтезират в организма и затова трябва да бъдат редовно приемани с храната.

Състав

Витамин С, Пълнител Лактоза, Покривен агент Хидроксипропилметилцелулоза, Свързващо вещество Моно- и Диглицериди на мастни киселини, Витамин Е (DL-алфа- Токоферилацетат), Цинков глюконат, Стабилизатор Силициев диоксид, Растителна мазнина (втвърдена), Покривен агент Шеллак, Свързващо вещество Полисорбат 80, Покривен агент Талк, Оцветител Титанов диоксид, Покривен агент Глицерол, Фолиева киселина, Оцветител Железен оксид, Натриев селенат.

Активни вещества

Състав в таблетка

% от препоръч. дневна доза *

Цинк

5 mg

50

Витамин С

400 mg

500

Витамин Е

36 mg (αТЕ)

300

Селен

30 μg

55

Фолиева киселина

400 μg

200

* В съответствие с Европейската Директива за етикиране на хранителните добавки

Енергийна стойност

1 таблетка съответства на 2,6 kcal/17 kl

Активни вещества

Витамин С Участва в регенерирането на витамин Е.
Подпомага нормалните съпротивителни сили на организма.
Съставна част на клетъчната защитна система, поради антиоксидантните си свойства.
Принадлежи към групата на водоразтворимите витамини, които не могат да бъдат съхранявани в организма в големи количества. Поради това е необходимо витамин С да бъде приеман неколкократно в рамките на деня.
Цинк - микроелемент с много "таланти" Участва в над 200 ензимни процеса, които повлияват почти всички важни клетъчни структури на организма.
Важен е за клетъчното обновяване, клетъчната защита и е необходим за нормалните защитни сили на организма.
Участва в клетъчно-защитните функции срещу оксидативен стрес.
Витамин Е и Селен Незаменими са за нормалната работа на имунната система и играят важна роля за защита от свободните радикали.
В състояния на повишен физически или психически стрес, нуждите от витамин Е са повишени.
Фолиева киселина Необходима е за нормалното формиране на червените и бели кръвни телца и за клетъчното делене.
Повишените метаболитни функции изискват увеличен прием на Фолиева киселина.
Фолиевата киселина е много чувствителна към светлина и топлина. Това означава, че кулинарната обработка и съхранение намалява количеството на Фолиева киселина в храната.

Опаковка

Допелхерц® aктив Имуноактив - опаковка с 30 бр. ДЕПО таблетки

Съхранение

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за деца, при темп. до 25° C.

Доза

Приемайте 1 ДЕПО таблетка дневно по време на хранене, с достатъчно течност.
Да не се сдъвква.
При необходимост таблетката може да се раздели на две половинки.
Да не се надвишава препоръчваната дневна доза!
Този продукт е хранителна добавка и не замества разнообразното и здравословно хранене!

Противопоказания

Не са известни.

За информация и поръчки: