+359 878 292 513

АЛОРА ТАБЛ.Х 20

Алора таблетки х 20

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: nobel

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

АЛОРА ТАБЛЕТКИ Х 20

Интересни факти за билките
Лопен (Verbascum thapsus)
Попарването на билката е прекрасен лек за ушни проблеми. Особено ефективно е, когато се комбинира с чесън. Използвайте цветчетата от лопен, за да направите масло.
Зехтин (Olea europaea)
Зехтинът се използва при лекуване на грипа, настинката и херпеса заради противовирусното си действие. Може да се вземе под формата на капсули, тинктура или чай с мента. Избягвайте по време на бременност.
 

Състав:
Всяка филмирана таблетка АЛОРА съдържа 100 mg Passiflora (Пасифлора) стандартизиран сух екстракт, съдържащ 3,5% флавоноиди като витексин. 

Една опаковка съдържа два блистера с по 10 филмирани таблетки.
АЛОРА е природен продукт, който съдържа стандартизиран сух екстракт от Passiflora, получен от растението Passiflora incarnatа (Страстоцвет). Пасифлора е дървесна лиана, която расте в тропическите и субтропически райони на Южна и Северна Америка. Открита през 16 век започва да се използва под формата на успокоителен билков чай. Растението е пренесено и култивирано в Европа. Пасифлора е обект на 100 годишни научни изследвания, които доказват нейните седативни, антиспазматични и аналгетични свойства.
Сухият екстракт съдържа природни съединения като флавоноиди, алкалоиди и др., които съчетани заедно притежават нервно-успокоителен, болкоуспокояващ, противострахов и спазмолитичен ефект.
АЛОРА се използва за симптоматично облекчаване на следните състояния:
тревожност
нервност
нарушения на съня, безсъние


при оплаквания от страна на стомашно-чревната и сърдечно-съдовата система, причинени от психични проблеми и за предотвратяване повишаването на кръвното налягане при нервни състояния
нервност по време на менструация и менопауза
обща нервна възбуда
дистрес (отрицателен, увреждащ стрес)
леко изразена форма на депресия

Предупреждения: Не се препоръчва за деца под 3 години, бременни и кърмещи жени, за лица, приемащи средства, подтискащи централната нервна система (като алкохол, барбитурати и транквилизатори) и антидепресантни лекарства, наречени МАО-инхибитори, както и при работа с машини, изискваща концентрация на вниманието и шофиране.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
При правилна употреба на АЛОРА в посочените дози не се наблюдават нежелани ефекти и не води до пристрастяване.

При нарушения на съня и безсъние се препоръчва прием на 2 до 3 таблетки веднъж дневно, 1 час преди сън.
Във всички останали случаи за постигане на успокоителен ефект през целия ден по 1 таблетка три пъти дневно преди хранене.
При деца над 3 години и възрастни над 65 години приемът на таблетки трябва да започне с минимални дози.

За информация и поръчки: