+359 878 292 513

УРОСТИМ 50 МГ.Х 30

УРОСТИМ 50 МГ Х 30

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: БУЛ БИО - НЦЗПБ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

УРОСТИМ


Уростим е лекарство отпускащо се по лекарско предписание. Уростим е лекарство за лекуване на неспицифични заболявания на урогениталния тракт. Уростим е лекарство за лекуването на простати  и уретрити.

МЕХАНИЗЪМ НА ДЕЙСТВИЕ:

- UROSTIM® представлява полибактериален имуностимулатор, който повишава естествената резистентност на организма и специфичния имунитет към различни инфекции на урогениталния тракт чрез стимулиране на хуморалните и клетъчни фактори на имунната система. Активира системния и локален имунитет.

ПОКАЗАНИЯ:

- Препаратът УРОСТИМ® е предназначен за перорална имунотерапия и имунопрофилактика на остри, рецидивиращи или хронични неспецифични заболявания на урогениталния тракт при деца и възрастни, независимо от вида на причинителя. Особено препоръчително е приложението му при цистити, приелонефрити, уретрити, простатити, безсимптомна бактериурия и др. При необходимост се прилага с антибиотична терапия. Особено показно е приложението на Уростим® при лица с потисната имунологична релекарственост в резултат от продължителна антибиотична терапия.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

Противопоказан е в случаите на автоимунни заболявания с повишен синтез на антитела.

НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ:

Досега не са наблюдавани нежелателни реакции след приложение на УРОСТИМ® . Клиничните резултати показват много добра поносимост.

ЛЕКАРСТВЕНИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ:

Не е наблюдавана несъвместимост с други лекарствени средства. Urostim® може да бъде комбиниран с всяко друго лечение, включително и с антибиотична терапия. Позволява многократно приложение без опасност от привикване.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРИ УПОТРЕБА И СПЕЦИАЛНИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

Не се препоръчва да се прилага през първите три месеца на бременността. Препаратът съдържа пшенично нишесте, което може да представлява опасност за хора с цьолиакия.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:

Urostim® се прилага под формата на таблетки от 50 mg за възрастни и за деца на възраст от 8 месеца до 14 години - таблетки по 25 mg. В остър стадии на урогенитални инфекции едновременно с антибиотичната терапия се приема по една таблетка сутрин преди ядене до изчезване на симптомите, но не по-малко от 10 последователни дни.

При хронични или рецидивиращи урогенитални „.инфекции се прилага по една таблетка сутрин преди ядене в течение на 2-3 поредни месеца. След прекъсване най-малко три месеца е възможно повторение на лечебния курс.

За профилактика на постоперативтни усложнения - един месец преди операцията и един месец след операцията да се приема по 1 таблетка дневно.

Дозировката и продължителността на лечението се определят от лекуващия лекар.

СЪХРАНЕНИЕ:

Да се съхранява на тъмно при температура под 25°С на места недостъпни за деца.

ЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА И ОПАКОВКА:

Таблетки 50 mg за възрастни и таблетки 25 mg за деца, по 30 броя в опаковка.

СРОК НА ГОДНОСТ:

36 месеца от датата на производство.

Да не се използва лекарственото средство след датата на изтичане на срока на годност, посочена върху опаковката.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НАСТЪПИЛИ ПРОМЕНИ:

Таблетките са с бял до бледо-кафяв цвят с мозаечна структура.

Таблетки с променен външен вид, напукани и/ или натрошени да не се използват.

За информация и поръчки: