+359 878 292 513

ЛАЙФ 600 ТАБЛ.612 МГ.Х 20

ЛАЙФ 600 ТАБЛ. 612 МГ. Х 20

Тегло: 40.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

 ЛАЙФ 600 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛАЙФ 600?

Растителен лекарствен продукт за употреба при депресивни разтройства. 

ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА ЛАЙФ 600?

Леки до умерени депресивни разстрайства. 

КАКВИ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД ПРИ УПОТРЕБА НА ЛАЙФ 600?

При едновременна употреба с Лайф 600 може да се намали действието на антикоагуланти от типа на кумарина, имунодепресанти, дигостин, теофилин и амитриптилин.

При пациенти, които приемат такива лекарства, трябва да бъдат провеждани подходящи контроли на лечението особено в началото и след приключване на приема на Лайф 600.

По време на употребата на Лайф 600 трябва да се избягва интензивно облъчване с ултравиолетови лъчи или да се осигури достатъчна защита от слънцето.

При жени, които приемат орални хормонални контрацептиви, е възможно   кървене като следствие от лекарствено взаимодействие. В такива случаи е необходимо да бъдат предприети допълнителни мерки за предпазване, тъй като сигурността на контрацепцията като цяло може да бъде понижена.

Когато едновременно се прилагат други лекарства, се изисква внимание дори и след прекратяване приема на продукта, съдържащ жълт кантарион.

Продуктът е неподходящ при хора, с лактазна недостатъчност, галактоземия или глюкозен/галактозен синдром на малабсорбция. 

КОГА НЕ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЛАЙФ 600?

Лайф 600 не може да се приема  едновременно с циклоспорин, сиролимус, такролимус или индинавир респ. други протеазни инхибитори при аннти-ХИВ терапия, иринотекан и други цитостатици, както и други антидепресанти.

Лайф 600 не трябва да се приема при известна свръхчувствителност  към жълтия кантарион или някое от помощните вещества в лекарството, при известна свръхчувстителност на кожата към светлината, както и при тежки депресивни епизоди. Да не се приема от деца под 12 години. 

Ако сте бременна?

Не е налице достатъчно опит, свързан с употребата на екстракти от жълт кантарион по време на бременности кърмене. Поради това Лайф 600 не трябва да се употребява през периода на бременност и кърмене. 

КАК МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЛАЙФ 600 И КОЛКО ДЪЛГО?

Ако няма друго предписание, се приема по 1 филмирана таблетка с малко течност веднъж дневно след закуска, без да се сдъвква.

Тъй като в първите дни на приложение, лечебното въздействие на лекарственото средство се изгражда постепенно, Лайф 600 трябва да се приема без прекъсване в продължение на 14 дни, за да бъде постигнат желаният ефект.

По принцип продължителността на употреба не е ограничена, като отчетливо подобрение се наблюдава след 4-6 седмица на употреба. В случай, че до този момент не настъпи подобрение или симптомите се влошават, трябва да се консултирате с лекар. 

КАКВИ НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ЛАЙФ 600?

Възможно е повишаване на светлочувствителността на кожата особено при хора със светла кожа.

В редки случаи е възможна появата на стомашно-чревни оплаквания, кожни алергични реакции като зачервяване, оток и/или сърбеж на кожата, умора. 

СЪСТАВ:

1 филмирана таблетка съдържа:

Лекарствено вещество:

Heperici herabae extractum siccum /екстракт от жълт кантарион/

Помощни вещества:

Кроскармелоза натрий, Еудрагит Е 100, високодисперсен силициев диоксид, лактоза монохидрат, макрогол 4000, магнезиев стеарат /растителен/, малтодекстрин, рибохлавин Е 101, талк, титанов диоксид Е 171.


 

За информация и поръчки: