+359 878 292 513

ИНФАКОЛ СОЛ. 50 МЛ.

ИНФАКОЛ СОЛУЦИО  50 МЛ.

Тегло: 75.00 гр.

Вижте още продукти от: SANOFI AVENTIS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Infacol - Инфакол

 капки против колики

50ml 

Инфакол перорална суспензия е специално създадена за облекчаване на бебешките колики и спазматични болки, и ефективно подпомага отделянето на газове.

Подходящ за употреба от първият ден след раждането.

Представлява безцветна течност без съдържание на захар, алкохол. С натурален портокалов вкус, лесно приеман от новороденото бебе.

Съдържа:

Simethicone 40 mg

Infacol действа като помага на малките задържани мехурчета да се свържат в по-големи, които бебето лесно може да изкара - като така спомогне да се облекчи болката и дискомфорта. Клинично изпробваният Infacol е лек срещу въздух, бебешки колики и спастични болки ,№ 1 по продажби в Обединеното кралство и Европа, а вече и в България. Подходящ е за употреба от раждането (за разлика от разтворите срещу колики), няма захар, алкохол и оцветител и е с приятен на вкус естествен аромат на портокал. Даван преди всяко хранене, клинично доказаната му формула действа прогресивно в продължение на няколко дни, като помага да се намали честотата и силата на пристъпите на плач, свързани с коликите. Продължителната употреба може да възпрепятства по-нататъшното събиране на въздух.

Начин на употреба:

Разклатете бутилката. Напълнете капкомера като стиснете гумения накрайник два пъти. Върнете излишното количество обратно в бутилката. Изцедете като стиснете и отпуснете гумения накрайник.

 

За информация и поръчки: