+359 878 292 513

АБОКА ГРИНТУС ПОЛИАКТИВ СИРОП ДЕЦА 210

Абока гринтус полиактив сироп деца 210

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: Aboca

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

GrinTuss е сироп при суха и влажна кашлицаспециално разработен за деца.Сиропът Гринтус от Италия втечнява секрецията, която съпътства възпалението, улеснява отхрачването. Облекчава кашлицата, като оказва успокояващ ефект върху лигавицата. Създава защитен филм под формата на "ефектна бариера", който успокоява кашлицата като предпазва горните дихателни пътища. Всичко това е резултат от ефективната комбинация от билки,  вложена при производството на този удивителен със своите свойства  сироп. Съдържа натурален екстракт от живовляк, гринделия и акациев мед, които облекчават симптомите на кашлицата, втечняват секрета, имат противовъзпалителен и регенериращ ефект. Може да се използва при бронхити, пневмонии, но и само при суха кашлица от възпалено гърло. Сиропът ГринТус е произведен от растителни активни съставки  чрез прилагане на иновативни процеси на извличане и концентрация, които запазват целостта на фитокомплекса и гарантират 100% натурален продукт. Това го прави подходящ за използване, докато кашлицата отшуми напълно. 

НАЧИН НА ПРИЕМ: 
1 чаена лъжичка за деца от 1 до 6 г. и 2 чаени лъжички за деца на б г. и нагоре -два до четири пъти дневно.
 

СЪСТАВ
Кафява захар; Акациев мед; Вода; Хидро-алкохолен екстракт от листа на теснолистен живовляк; Лиофилизиран екстракт от листа на теснолист  живовляк; Лиофилизиран екстракт от връхчета на гринделия *; Лиофилизиран екстракт от връхчета на хелихризум *; 

Етерични масла от: 
Лимон, Сладък портокал, Боровинка;

Естествен лимонов аромат.

Биологично чисти съставки

 Предупреждения: 
Да не се използва в случай на свръхчувствителност или при наличие на алергия към един или повече от съставките. Подходящ за деца 1 - 12 години.

РАЗКЛАТЕТЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА

Да се съхранява на проветриво, сухо място, далече от източници на топлина и светлина. Да се пази далеч от достъпа на деца. Срокът на годност важи за целия продукт, при условие че бъде съхраняван правилно.

 

За информация и поръчки: