+359 878 292 513

КЛОРАН-БЕБЕ-ГЕЛ ДУШ 500 МЛ.БЕЗ КОНСЕРВАН

КЛОРАН-БЕБЕ-ГЕЛ ДУШ 500 МЛ.БЕЗ КОНСЕРВАН

Тегло: 500.00 гр.

Вижте още продукти от: KLORANE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

 

Нежен пенещ се гел за коса и тяло

 

Отлично почиства косата и тялото на бебето,като ги оставя меки и деликатно парфюмирани.Уникалното съчетание от липопротеини на житни растения и екстракт от невен го правят много подходящ за ежедневна употреба.С неутралното рН може да се използва от първия ден на раждането.

 

Нова формула без парабени, без консерванти, без оцветители. Клоран бебе прави иновативен избор на повърхностно активна съставка, която осигурява естествено запазване на формулата, като по този начин гарантира много добра поносимост от деликатната кожа на бебетата. Богат на екстракт от Невен Клоран, с успокояващи и заздравяващи свойства, нежният пенещ се гел е изключително мек за деликатната кожа и фина коса на Вашето бебе. Той представлява основната ежедневна грижа за бебета и малки деца. Почиства нежно. Щади хидролипидния филм (неутрално pH без сапун). Оставя кожата деликатно парфюмирана. С много добра очна поносимост. Хипоалергенен. Без сапун.  Продукт тестван под педиатричен контрол.

 

Описание на начина на употреба

 

По време на къпането, изсипете в шепата си малко Нежен пенещ се гел за коса и тяло Клоран, разпенете по тялото и косата на бебето, които са предварително намокрени, изплакнете обилно с вода. Деликатно подсушете без да забравяте гънките на кожата.

 

Препоръки

 

Мийте всеки ден косата на бебето, за да избегнете образуването на млечни корички. Помислете да хидратирате добре кожата на бебето след къпане с Хидратиращия крем Клоран бебе или с Хидратиращото мляко Клоран бебе.

 

Обем

 

Шише-помпа 500 мл.


За информация и поръчки: