+359 878 292 513

БИЛКА-МАСКА ЗА КОСА ПОДХРАНВАЩА

БИЛКА МАСКА ЗА КОСА ПОДХРАНВАЩА

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Подхранва косъма в дълбочина и укрепва 100% косата. Придава здравина и блясък на косъма и плътностна косата. Витализира скалпа.

Маската за интензивно подхранване съдържа комбинация от природни укрепващи косъма и скалпа витамини и стимулиращи растежа на косата билки, известни от българската народна медицина.

Натурален билков елексир за коса със супер активно действие от коприва, бяла бреза и орех, които подхранва косата и скалпа отвътре.

Витамин РР - супер кондиционер, който  насища косъма и кожата на скалпа  с интензивна влага като прави косата по-силна и здрава.

Витамин С - стимулира растежа на косъма и оказва противовъзпалително действие на кожата на скалпа срещу сухота и сърбежи след употребата на шампоан. Придава на косата мекота и ултра блясък.

 

Употреба:

След измиване на косата маската се нанася върху подсушена коса и леки масажиращи движения се разнася по дължината на косъма и скалпа. След 5-8 минути се измива с топла вода с телесна температура.

Резултат:

Здрав скалп и блестяща коса всеки ден!

Препоръчва се като маска със супер активно подхранващо действие за укрепване и заздравяване на косата. При проблеми с растежа и виталноста на косата да се ползва с комбинация с Тоник за коса Билка.

За информация и поръчки: