+359 878 292 513

BRONNLEY ЛОСИОН ТЯЛО ПОДХР МЕДЕНА ТЕРАПИЯ 250

Bronnley подхранващ лосион за тяло "медена терапия" 250мл.

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: BRONNLEY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

BRONNLEY ПОДХРАНВАЩ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО "МЕДЕНА ТЕРАПИЯ"



Подхранващ лосион за тяло „Медена Терапия” е продукт от Ароматна линия „Медена Терапия”. 

Луксозен, ароматен лосион за тяло, обогатен с регенериращо масло от Карите, Мед и Пчелно млечице за подхранване на кожата. Те гарантират дълбоко подхранване и овлажняване на кожата. Добавени са и омекотяваща Арника и масло от Вечерна иглика за да стане тя тонизирана и мека като кадифе. Особено подходящ е за чувствителна и склонна към алергии кожа. 

Bronnley е британска компания с повече от 125 годишен опит в производството на висококачествени и луксозни линии за грижа за тялото. 

От 1883 година приноса на Бронли към цивилизацията е да разработва и произвежда уникални луксозни ароматни линии от артикули за цялостно и системно почистване, подхранване, тонизиране и ароматизиране кожата на тялото! Това е компанията, която първа в света произвежда уникалните тройно пресовани сапуни. 

Bronnley е официален доставчик на Английското Кралско семейство и поради това е удостоен с високата чест да се ползва с препоръките на Нейно Величество Кралица Елизабет II и правото да поставя нейния герб до логото си. 

За информация и поръчки: