+359 878 292 513

БИОМЕДА-МАС.ГЕЛ С ЧЕРЕН ОМАН 250 МЛ.

Биомеда масажен гел с черен оман 250 МЛ.

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: ASAM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Масажен гел с черен оман

Съвет за красива кожа
Почиствайте телефона
Според проучване на Университета в Станфорд, ако телефонът или ай подът ви се замърси, може да съдържа повече микроби от колкото в тоалетната. Всъщност тъч скрина на нашите устройства толкова добре разпространява вирусите, колкото да кихнете в лицето на някой. Това е суровата истина: опасните микроби или вируси полепват по ушите и долната челюст всеки път, щом провеждате разговор, което води до пъпчици и раздразнения по кожата. За да държите телефона, а и лицето си без бактерии използвайте антибактериална кърпичка редовно.
 

Екстрактът от черен оман е богат на алантоин, който ускорява регенерацията на клетките и заздравяването на кости, хрущяли и мускули. Формулата на гела е допълнена от ментол и камфор /стимулират кръвообращението/.

Масажният гел съдържа екстракт от корен на черен оман /зарасличе/. Това е традиционно средство за възстановяване след счупвания на кости, изкълчване, навяхване, разтягане на сухожилия. Използва се и при артрит, ревматизъм, при болки в ставите, гърба, кръста и крайниците, както и след физическа при умора.


Приложение:

Нанася се с леки масажни движения два-три пъти на ден. Кожата го абсорбира бързо, без да оставя следи. Измийте ръцете след употреба. Пазете от контакт с очите.


Производител:

Asam GmbH, Германия

За информация и поръчки: