+359 878 292 513

ЧАЙ ПРЕМИУМ-ШИПКА

БИОПРОГРАМА ПРЕМИУМ ЧАЙ ШИПКА

Тегло: 50.00 гр.

Вижте още продукти от: БИОПРОГРАМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

БИОПРОГРАМА ПРЕМИУМ ЧАЙ ШИПКА


Биопрограма премиум чай шипка съдържа високи количества витамин С. Биопрограма премиум чай шипка е богат на минерали. Биопрограма премиум чай шипка подобрява кръвообръщението.

Чаят от шипка е богат на витамин С и минерални вещества, които стимулират кръвообръщението и обмяната на веществата. С ежедневния му прием, ще осгурите добрия тонус на Вашия организъм.

БИОПРОГРАМА ЕАД е най-големият Български производител на чай,билки, сушени плодове, подправки и e един от водещите производители на хранителни добавки.
Като най-ценно качество на компанията може да се изтъкне високото ниво на билковите суровини и изключително строгият контрол при приготовлението на билковите продукти и чая. БИОПРОГРАМА работи главно с Български билки, суровини и материали като смята, че реинвестирането в Българския бизнес е от главно значение за напредъка на държавата като цяло. Разбира се екзотичните билки, суровини и подправки се закупуват от чуждестранни производители, като отново компанията се води не от цената на продукта, а единствено от неговото качество. Качеството на билковите продукти на БИОПРОГРАМА е световно известно и компанията заема все по-голям пазарен дял в страните от ЕС. Наскорошното закупуване на най-модерната техника в бранша, както и непрестанният стремеж на компанията да е максимално конкурентно способна на международният пазар , води до изключително високо качество на продукцията на напълно достъпни за Българския пазар цени.

За информация и поръчки: