+359 878 292 513

ЧАЙ ПРЕМИУМ-МЕНТА

БИОПРОГРАМА ПРЕМИУМ ЧАЙ ОТ МЕНТА

Тегло: 50.00 гр.

Вижте още продукти от: БИОПРОГРАМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

БИОПРОГРАМА ПРЕМИУМ ЧАЙ ОТ МЕНТА

 

Биопрограма премиум чай от мента има ободряващ ефект. Биопрограма премиум чай от мента има добро действие върху простудните заболявания. Биопрограма премиум чай от мента има тонизиращо действие.

Изключително популярен чай, както у нас така и в цяла Европа. Чай със специфичен вкус и аромат, действащ ободряващо и особено благоприятно при простудни заболявания. 

БИОПРОГРАМА ЕАД е най-големият Български производител на чай,билки, сушени плодове, подправки и e един от водещите производители на хранителни добавки.
Като най-ценно качество на компанията може да се изтъкне високото ниво на билковите суровини и изключително строгият контрол при приготовлението на билковите продукти и чая. БИОПРОГРАМА работи главно с Български билки, суровини и материали като смята, че реинвестирането в Българския бизнес е от главно значение за напредъка на държавата като цяло. Разбира се екзотичните билки, суровини и подправки се закупуват от чуждестранни производители, като отново компанията се води не от цената на продукта, а единствено от неговото качество. Качеството на билковите продукти на БИОПРОГРАМА е световно известно и компанията заема все по-голям пазарен дял в страните от ЕС. Наскорошното закупуване на най-модерната техника в бранша, както и непрестанният стремеж на компанията да е максимално конкурентно способна на международният пазар , води до изключително високо качество на продукцията на напълно достъпни за Българския пазар цени.

За информация и поръчки: