+359 878 292 513

КАЛЦИЙ+ВИТ.D3 ТАБЛ. Х 30

Калций + Витамин D3 таблетки х 30

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Калций – минералът на дълголетието
Предотвратете остеопорозата!
Заздравете костите!

Съвет за здрави кости
Остеоартрит е свързан с болки в ставите. Той е най-често срещания вид артрит и се повява щом ставите ви започват да се износват. Получават се твърди връзки между тях и така се появява болката. При такива състояние има болкоуспокоителни, които ще намалят болките, както и други лекарства, отслабването също ще помогне, за да облекчи болката.
Като отслабването е номер едно в борбата с остеоартрита, трябва да правите упражнение и да накарате излишните килограми да изчезнат. Това хич не означава да търчите напред назад, докато правите поръчки за семейството. Точно напротив, при тези оплаквания трябва да намалите тежестите, които разнасяте напред назад, под формата на багаж и покупки от супермаркета.
 

Състав:

Всяка капсула съдържа: 400 mg калций и 2,5 μg витамин D3 (100 I.E.). Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: остеопороза, болки в ставите, чупливост на ноктите, мускулни крампи (спазми), екземи, сърцебиене, безсъние, избухливост, нарушено храносмилане и киселини, при сърдечно-съдови заболявания.

 

Действие:

Разумна комбинация за подпомагане на костите. Калцият поддържа човешката костна система стабилна и здрава. Значението на витамин D3 е в допълнителното улесяване на усвояването на калций от организма. За здрави кости, зъби и венци.

 

Допълнително действие:

Комбинацията калций и витамин D3 подпомага регулирането на кръвното налягане и пулса, нормалното кръвосъсирване, дейността на щитовидната жлеза, сърдечно-съдовата и храносмилателна-
та системи.

 

Начин на употреба:

2 пъти на ден по 1 таблетка с чаша вода преди хранене.

Знаете ли, че......
Три таблетки калций + витамин D3 съдържат толкова калций, колкото 1 литър прясно мляко! В таблетките на Sanct Bernhard калцият е в комбинация с витамин D3, тъй като само тогава калцият може да се усвои от червата. Без витамин D3 една част от приетия калций се изхвърля неизползван. Витамин D3 осигурява и вграждането на калций в зъбите и костите. През 2007 година таблетките калций+витамин D3 на Sanct Bernhard получават оценка “добър продукт” от асоциацията на потребителите OKO-TEST”.


 

За информация и поръчки: