+359 878 292 513

ЛЕВЗЕЯ PLUS ТАБЛЕТКИ

Левзея PLUS таблетки

Тегло: 25.00 гр.

Вижте още продукти от: ЦВЕТЕЛИНА ООД

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание
ЛЕВЗЕЯ таблетки  350 мг. * 30
 
 
Левзея таблетки съдържа сух екстракт от корени на една от най-известните, стимулиращи билки  Rhaponticum carthamoides / маралов корен, левзея сафлоровидна/ - стандартизиран на 5% екдистерон. /Това фито-стероидно съединение управлява жизнеспособността на организма на клетъчно ниво, хармонизирайки работата на нервната, сензорната, хормоналната,сърдечно-съдовата и храносмилателна система, обмяната на веществата, имунитета и репродукцията/.
 
Левзеята е рядко ендемитно растение, което вирее във високопланинските райони на Източен Сибир, Алтай, Монголия и Китай на надморска височина до 3000 м. По време на дългата си еволюция, под влияние на високо планинските, екстремални условия на обкръжаващата среда, растението е придобило особена форма на метаболизъм, при който се синтезират фито-екдизони.
 
Тя е позната в древната източна медицина, в която е използвана под названието Лоу лу и Лоу као. Употребата й продължава в китайската, тибетската и монголската медицина и така до наши дни.
 
Съществуват научни основания да се предполага, че прах от корените на левзея е в основата на феноменалната издръжливост на войската на монголския Чингис-Хан. Тя е популярна в качеството си на универсално стимулиращо средство още преди нашата ера.
 
Левзеята се предлага като хранителна добавка за адаптация и увеличаване работоспособността на човека, преодоляване на изключителни физически и психически натоварвания, граничещи с възможностите на човешкия организъм. При това билката е една от малкото, от която се екстрахира фито-стероидното съединение екдистерон.
 
Левзея - таблетки притежават изразена анаболна активност, която подпомага нарастването на мускулната маса и с това се отличава от другите адаптогени. Това е особено важно за спортистите и хората на тежкия физически труд.
 
При продължителен прием се подобрява състоянието на черния дроб, съставът  на кръвта и съдържанието на хемоглобина. Силно се увеличава сексуалната активност при мъжете. Това е свързано както със стимулиращото действие на нервните центрове, така и с усилване на общия анаболизъм. В спортната практика се използва като недопингово анаболно средство.
 
 
ЛЕВЗЕЯ - ТАБЛЕТКИ СЕ ПРЕПОРЪЧВАТ ЗА:
 
- увеличаване на физическата сила и издръжливост;
- възстановяване на организма след тежък физически труд и тренировка;
- корегиране на телесната маса /изгаря излишните мазнини, стимулира синтезата на белтъчини в мускулните влакна, черния дроб и бъбреците/;
- подобряване работата на сърцето, кръвоносните съдове и кръвообращението;
- окисляване на свободните радикали в качеството си на мощен антиоксидант.
 
 
Таблетките нямат токсичност, не са допингово средство, нямат странични ефекти.
 
 
 
СЪДЪРЖАНИЕ В 1 ТАБЛЕТКА:
 
Сух екстракт от корени на левзея 50 мг, екдистерон 7,5 мг.
 
 
ПОМОЩНИ ВЕЩЕСТВА:
 
Лактоза, сорбитол, микрокристална целулоза, силициев диоксид
 
 
 
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
 
1-2 таблетки сутрин 30 минути преди хранене. При тежка физическа работа и за активно спортуващи до 4 таблетки дневно.
 
Не се препоръчва при хипертония и на деца до 12 години.
 
 
 
 

 

За информация и поръчки: