+359 878 292 513

ШВЕДСКА ГОРЧИВКА 0.500 МАРИЯ ТРЕБЕ

ШВЕДСКА ГОРЧИВКА 0.500 МАРИЯ ТРЕБЕ ШВЕДСКА ГОРЧИВКА 0.500 МАРИЯ ТРЕБЕ

Тегло: 500.00 гр.

Вижте още продукти от: UNIPHARM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Интересни факти за витамините
Функции на витамин В10
Пара-аминобензоената киселина подпомага работата на другите витамини. Тя спомага за образуването на фолиева киселина, увеличава ефективността на витамин С, увеличава усвояването на витамин В5. Освен това витамин В10 е силен антиоксидант, който предпазва кожата от слънчево изгаряне и я поддържа здрава. Също така той влияе на растежа на косата и я защитава от ранно побеляване.
 

Шведска горчивка

Шведската горчивка е приготвена по оригинална рецепта на Мария Требен. Висококачествен продукт, приготвен от най-добрите билки. Спомага за укрепване на общото състояние на организма, има общо тонизиращо действие.

Състав:

 корен от ангелика, кора от орех, сладък корен, манна, корен от куркума, стрък от пелин, корен от решетка, мира, лист от розмарин, лист от градински чай, кора от ангостура, плод от анасон, плод от кардамон, лист от мента, цвят от шафран, сух екстракт от сладък корен, цвят от карамфил, кора от канела, корен от джинджифил, цвят от сафлор, коренище от галанга, корен от ирис, стрък от сатуреа, стрък от мащерка, коренище от планински очиболец, камфор, алкохол 32%, карамел /Е150/

Препоръчителна дневна доза:

По една чаена лъжичка 3 пъти дневно. Може да се приема с малко вода, чай или сок. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да се съхранява до 25 градуса, на място недостъпно за деца.
Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене.

За информация и поръчки: