+359 878 292 513

ФЛУДРЕКС ХОТ ДРИНК САШЕ Х 12 БЕЗ ЗАХАР

ФЛУДРЕКС ХОТ ДРИНК САШЕ Х 12 БЕЗ ЗАХАР Флудрекс хот дринк саше х 12 без захар

Тегло: 50.00 гр.

Вижте още продукти от: ХИМАКС ФАРМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Флудрекс Хот Дринк е единственият продукт на нашия пазар, в чийто състав се съдържа вещество с антихистаминови свойства - калциев глюконат, който има широко установена употреба в педиатрията.

Калциевият глюконат помага за усвояването на витамин С от организма,  чиито собствени антихистаминови свойства са научно доказани.

Синрегичното действие на фенилефрин, калциев глюконат и витамин С в състава на Флудрекс Хот Дринк превръщат продукта в най-иновативната комбинация за облекчаване симптомите на възпаление на носната лигавица и хрема, които почти винаги са част от симптомите при грипни и простудни заболявания.

Флудрекс Хот Дринк представлява фиксирана лекарствена комбинация, която съдържа парацетамол, фенилефринов хидрохлорид и аскорбинова киселина, калциев глюконат и манитол. 

Продуктът се препоръчва за краткосрочно симптоматично лечение на фебрилитет, главоболие, болки в гърлото и назална конгестия, мускулни болки, отпадналост при простудни заболявания, грип и други остри вирусни инфекции.

Състав на продукта:

Парацетамол (Paracetamol) - 750 mg

Фенилефринов хидрохлорид (Phenylephrine hydrochloride) - 10 mg

Аскорбинова киселина (Ascorbic acid) - 60 mg

Калциев глюконат  (Calcium gluconate) - 100 mg

Манитол (Mannitol)- 2 g

Дозировка и начин на приложение:

Препоръчвана дневна доза:

Възрастни и деца над 12- годишна възраст : 3-4 пъти дневно по едно саше през интервал от 5-6 часа. Не трябва да бъде превишавана максималната дневна доза от 3 g парацетамол (6 сашета), а интервалът между отделните приеми не трябва да бъде по-малък от 4 часа.- 

Начин на приложение:

Съдържимото на едно саше се разтваря в достатъчно количество гореща  вода и се разбърква добре до получаване на хомогенен разтвор.

ФЛУДРЕКС Хот Дринк е първият продукт за приложение при грип и простудни заболявания на нашия пазар, в чийто състав е включен и калциев глюконат. Калциевият глюконат предотвратява развитието на повишена капилярна пропускливост и чупливост, обуславящи хеморагичните процеси при грип и остри респираторни вирусни инфекции, като също така възстановява капилярното кръвообращение и оказва антиалергично действие.

Продуктът на Химакс Фарма не съдържа захар, което го прави уместен за приложение и при диабетици, без това да натоварва значително цената, в сравнение с други продукти от същата гама.

За информация и поръчки: