+359 878 292 513

LOVEA-КАРИТЕ БАЛСАМ ПОДХР.ЗА СУХА КОСА

Lovea подхранващ балсам за суха коса карите

Тегло: 250.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

LOVEA ПОДХРАНВАЩ БАЛСАМ ЗА СУХА КОСА КАРИТЕ

Съвет за здравa коса
Внимавайте при стилизирането на косата
По време на измиването на горният слой на космите набъбва и именно поради тази причина косата е много чувствителна веднага след измиване. Ето защо след баня тя не трябва да се търка с кърпа, а по-добре кърпата да се увие около нея. След това, за да срешете косата използвайте гребен с широки зъби. Най-доброто решение е да оставите косата да изсъхне на въздух, но ако не разполагате с много време ще се наложи да използвате сешоар. Не сушете косата с максималната степен на нагряване на уреда. Колкото по-рядко го използвате, толкова повече влага ще успеете да запазите в косата. Докато косата се възстанови в нормално състояние по-добре да избягвате химичната обработка, изрусяване и къдрене.
 

За суха и силно изтощена коса. Без парабени.

Редовната употреба прави косата силна и копринено мека, подобрява еластичността и виталността и. 
Този балсам съдържа органично сертифицирано масло от карите /шеа/ от Буркина -ценна активна съставка от Африка, която чрез богатата си кремообразна текстура подхранва трайно и в дълбочина много сухата и изтощена коса. Действа противовъзпалително, успокояващо на скалпа и помага да се поддържа нивото на естествената влага на косъма. 
Маслото от карите, което се извлича от плода /ореха/ Карите, съдържа много витамин E, каротен и алантоин, което обяснява неговите изключителни лечебни свойства. Съдържанието на ненаситени мастни киселини го прави силен антиоксидант и предпазва косата от преждевременно стареене, студ, вятър, слънце.

Особености:
- ECOCERT
- 99,1% естествени съставки
- Кремообразна пяна
- С Organic масло от Карите от Буркина Фасо: подхранва, възстановява и омекотява косата
- Лек естествен аромат.
 

За информация и поръчки: