+359 878 292 513

Ай сет таблетки

Ай сет таблетки

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: Complete Pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

АЙ-СЕТ

 

Ай-сет се използва за регулиране на зренето при късогледство.
Ай-сет помага за разширяването на зрителното поле.
Ай-сет спомага за адаптирането на зрението към тъмнината и подобрява зрението при слаба осветеност на помещението. 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА I-SET
 Лутеин и Зеаксантин са основните каротеноиди, намерени в очите. При лица потребяващи количества (20%)  лутеин и Зеаксантин съществува с около 50% по-малка вероятност да развият катаракта на очите в сравнение с лицата потрябяващи по-малки количества . Лутеин и Зеаксантин, са като "естествени слънчеви очила", и са в състояние да предпазват очите от ултравиолетовата радиация, действат едновременно като оптичен филтър и антиоксиданти.  Приемането на по-големи количества лутеин и Зеаксантин довежда до 30-40% намаление на количеството синя светлина достигаща до очите, и представлява съществена защита срещу увреждане, което води до дегенерация на макулата. 

Многобройни проучвания показват пряка връзка между приема на Лутеин и Зеаксантин и риска свързан с възрастовата дегенерация на макулата(ARMD). Изследвания показаха, че ретината на хора с макулна дегенерация има значително по-ниски нива на Зеаксантин и Лутеин. Установено е че лица потребяващи количества (20%) на лутеин и Зеаксантин,  имат 82% по-нисък риск от развитие на възрасттова макулна дегенерация в сравнение с лицата потрябяващи по-малки количества. 
Установено е, че по-високите нива на лутеин и Зеаксантин в храната са свързани с по-ниски нива на пигментни аномалии. Постигнатите резултати при клиничните изпитания, проведени в продължение на 120-140 дни са се запазили за около 40-50 дни след преустановяване на употребата на добавките.  
Боровинката е мощен антиоксидант. С възрастта, оксидативен стрес, предизвиква  увеличаване на свободните радикали, в някои хора повече, отколкото в други. Това увреждане на очната тъкан може да доведе до различни очни патологии. Чрез обогатяване на тъканите с кислород, боровинка показва добри резултати в областта на превенция на диабетната ретинопатия, минимизира развитието на дегенерацията на макулата, и спира прогресивното развитие на катарактата на окото. 
Екстрактът от боровинка  забавя прогресивното помътняване на лещите на очите в 97% от случаите. Високото вътреочно налягане се счита за рисков фактор за развитие на глаукома. 
 В проучване, от 2008 г., пациенти, които използват продукт на стандартизирана боровинка с множество съставки показат значително намаляване на вътреочното налягане след три месеца употреба.
Гроздовите семена проявяват, фото-защитен ефект. Проучване показа, че гроздовите семена съдържащи проантоцианидини (OPCs) инхибират ултравиолетовата радиация предизвикваща оксидативен стрес. 
В няколко контролирани проучвания, пациентите подобрили зрителните си проблеми свързани с блестенето в очите, чувствителността към светлината, и заслепяването.  Гинко билоба е свързана с подобряването притока на кръв в зрителния орган. Гинко Билоба действа като мощен антиоксидант, и при клинични проучвания се  съобщава за значително подобрение в зрителната функция при пациенти с макулна дегенерация, глаукома, катаракта и  увреждания на ретината. 
При проучвания проведени с хора употребявали касис екстракт, същият показа доза-зависим ефект върху понижаване на прага на адаптация на тъмно. 
 Касис антоцианините ускоряват възстановяването на родопсина. Родпсинът, е известен също като визуално лилаво, и е пигмент на ретината, който е отговорен както за образуването на фоторецепторните клетки така и за първите събития при възприятието на светлината. Родпсинът е изключително чувствителен към светлината, което позволява видимост в условия на слаба светлина. Изложен на светлина, пигментът незабавно се фотообезцветява, и, без външна помощ,за около 30 минути регенерира напълно в човека. 
От проведените изследвания върху хора се  предполага, че развитието на късогледство може евентуално да се предотвратени чрез осигуряване на почивка на вътреочния цилиарен мускул. Касис антоцианите осигуряват устойчива и прогресивна релаксация на мудния миопитичен  цилиарен мускул. Касис хранителните добавки може да се използват за профилактика на късогледство чрез релаксация на цилиарния мускул по естествен начин  и без странични ефекти. Сравнения при изследвания върху хора за  приемането и отделянето на касис антоцианини показват само по-малко от 1% от приложената доза да екскретира в урината,  явяващя се пропорционална на погълнатата доза.

 I-SET ИМА БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ПРИ СЛЕДНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ:
-Късогледство;
-Глаукома;
-Катаракта;
-Възрастова макулна дегенерация;
-Пигментни аномалии;
-Диабетна ретинопатия и увреждания на ретината;
- Помътняване на лещите на окото;
- Окседативен стрес предизвикан от ултравиолетовата радиация;
- Трудна адаптация към тъмнината и лошо зрение при слаба светлина.

 I-SET СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ :
-Работещи с компютър (особено в банки, компании, фабрики, учебни забедения);
-Работници във фабрики( особено работещи с продукти които изискват внимание на зрението);
-Шофьори( особено пътуващи през ноща);
- Учащи се (в университети и колежи);
- Любители на книгата;
- Хора които работят с много документи;
- Хора със симптоми на изморени очи, особено със симптоми на глаукома, катаракта, възрастова макулна дегенерация, пигментни аномалии, диабетна ретинопатия, увреждания на ретината, и потъмняване на лещите на очите;
-Възрастни хора;
-При здрави хора, превантивно срещу очни болести (споменати по-горе).

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
- Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
- Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство;
- Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене;
- Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка
- Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба,
-  Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката,
- Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 3 ТАБЛЕТКИ НА ДЕН, ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
ОПАКОВКА: 60 ТАБЛЕТКИ, ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАНА БУТИЛКА 

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ:

INTELLIMAX LIMITED
26 CRAIGTON DRIVE
PETERCULTER
ABERDEEN
AB14 OSF
UK
TEL: +44-1224-466244
         +44-1224-732133

За информация и поръчки: