+359 878 292 513

ЕКСТРАКТ ОТ РЕЙШИ ТАБЛЕТКИ Х 60

 ЕКСТРАКТ ОТ РЕЙШИ ТАБЛЕТКИ Х 60

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: Complete Pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ЕКСТРАКТ ОТ РЕЙШИ

Интересни факти за витамините
Всички витамини от В-комплекс са водно разтворими витамини. В миналото учените са смятали, че има един витамин В, но по-късни изследвания доказват, че това са химически различни вещества, които често се откриват в една и съща храна. Органичната същност на витамините от В-комплекс ги прави незаменима съставка за всеки организъм. Тези витамини не се произвеждат и синтезират в човешкия организъм. Витамин В-комплекс е много ценен за хората, които имат пърхот, косопад, суха кожа, чупливи нокти, рядка коса. Всички витамини от този комплекс имат противостресов ефект и освен това се препоръчват на всички хора, които извършват активна физическа дейност. Витамин В-комплекс има положително действие при нервни, психични и алергични заболявания.
 

Ектрактът от рейши подпомага лечението на заболявания на сърдечно-съдовата система и високото кръвно налягане. Екстрактът от рейши намалява високите нива на холестерола. Пречиства токсините в черния дроб и нормализира кръвната захар. Увеличава съпротивителните сили на организма.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА REISHI EXTRACT:
  През втори век преди Христа, Рейши (китайски "Ling Zhi") е рядък и ценен вид гъба събиран от даоистки монаси от древни планинските райони на Китай. Монасите са използвали гъби за
лечение на изключително широк спектър от заболявания и за предизвикване на  духовна трансценденталност. След създаването на  съд на императора, растението става широко известно като "еликсир на живота" или
"Гъба на безсмъртието", и било достъпно само за най-богатите и най-старите семейства в Китай. Рейши гъбата се използва като тонизиращо и укрепващо лекарство в продължение на хиляди години.
Използва се в традиционното лечение включително за увеличаване на интелектуалния капацитет и памет, увеличаване на подвижността, както и удължаване продължителността на живота.
Рейши притежават анти-туморни, имуномодулиращи и  терапевтични свойства,   подтвърдени от множество проучвания на полизахариди, терпени, както и други биологично активни съединения изолирани от плодовото тяло и mycelia на Рейши. Съобщава се, че Рейши са едни от най-активните полизахариди в растителното царство. Рейши е установено, че инхибира агрегацията на тромбоцитите, както и понижава кръвното налягане (чрез инхибиране на ангиотензин-конвертиращия ензим), холестерола и кръвната захар.
Рейши показва антикарциногенни свойства като повишава устойчивостта на имунната система. Лабораторни изследвания показват антинеопластичен ефект срещу някои видове рак. Съобщава се че Рейши служи като превантивно средство срещу метастази, с действие, сравнимо с Лентинан от гъби Шитаке.
Допълнителни изследвания показват, че Рейши може да помогне за усилване дейността на черния дроб срещу увреждане на черния дроб от вируси и други токсични вещества, което предполага потенциална полза от това вещество в предотвратяване на заболявания на черния дроб.
   От направени изследвания се съобщава че, Рейши , притежава анти-бактериални и анти-вирусни свойства. Рейши показва анти-вирусни свойства за следните вируси: херпес симплекс (HSV-1 и HSV-2),грипен вирус, везикулозен стоматит. Рейши показва директно анти-микробни качества за следните организми: аспергилус  Нигер, бацил цереус, кандида албиканс, и Escherichia коли.

REISHI EXTRACT ИМА БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ПРИ СЛЕДНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ:
- Изтощаване на имунната система;
- Сърдечно-съдови заболявания;
- Ракови и туморни заболявания;
- Бактериални и вирусни инфекции.

REISHI EXTRACT СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ:
- Хора със симптоми на изтощена имунна система;
- Хора с високо кръвно налягане, холестерол и захар в кръвта;
- Като превантивна мярка срещу ракови , туморни и чернодробни интоксикации;
- При възрастни хора като тонизиращо и укрепващо средство, за повишаване на интелектуалния капацитет и паметта, за повишаване на подвижността и продължителността на живота.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
- Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
- Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство;
- Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене;
- Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка
- Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба,
-   Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката,
- Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 1 ТАБЛЕТКА НА ДЕН , ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
ОПАКОВКА: 60 ТАБЛЕТКИ, ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАНА БУТИЛКА

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ:

INTELLIMAX LIMITED
26 CRAIGTON DRIVE
PETERCULTER
ABERDEEN
AB14 OSF
UK
TEL: +44-1224-466244
         +44-1224-732133

За информация и поръчки: