+359 878 292 513

МИОМИН ТАБЛЕТКИ Х 120

МИОМИН ТАБЛЕТКИ Х 120 МИОМИН ТАБЛЕТКИ Х 60

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: Complete Pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

МИОМИН

Интересни факти за витамините
Витамин В-комплекс
Витамините, които принадлежат на този комплекс, се срещат в много храни, а освен това се набавят лесно. Често срещано явление е дефицитът на някой от витамините в В-комплекс групата. Обикновено това се дължи на неправилното хранене и на начина на живот. Една част от витамините, които влизат в този комплекс изпълняват важна роля като ко-фактори в протичането на множество ензимни реакции, като позволяват на ензимите да изпълняват своята важна роля в много метаболитни процеси.
 

Хранителната добавка Миомин съдържа галакатехини, полифеноли, екстракт от зелен чай и индол-3-карбинол. Миомин се използва за потискането на растежа на клетките на доброкачествените и злокачествените образувания. Миомин подпомага лечението на дисплазия, доброкачествени и злокачествени образувания на матката, фибромиома, кисти на яйчниците, мастопатия, ендометриози, предменструален синдром, човешки папиломен вирус (HPV)

ПРИЛОЖЕНИЕ:
• Комплекс от активни катехини и индоли подпомагащи лечението на тумори на естрогено зависими тъкани, за предотвратяване на следоперативен рецидив на кисти на ендометриума, на инфекциозни усложнения след диагностичен кюртаж и аборт;
• Помага за подтискането растежа на клетките на доброкачествените и злокачествените образувания чрез апоптоза на засегнатите клетки  и така се предотвратява образуването на нови съдове чрез които се хранят туморните образувания.
• Подпомага лечението на: хормонален дисбаланс, дисплазия, доброкачествени и злокачествени образувания на матката, яйчниците, гърдата, дисплазия, фибромиома, кисти на яйчниците, мастопатия, ендометриози, предменструален синдром, човешки папиломен вирус (HPV), туморни образувания на млечната жлеза.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 4 ТАБЛЕТКИ НА ДЕН , ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
ОПАКОВКА: 120 ТАБЛЕТКИ, ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАН БЛИСТЕР

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
- Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
- Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство;
- Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене;
- Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка
- Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба,
-   Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката,
- Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ:

INTELLIMAX LIMITED
26 CRAIGTON DRIVE
PETERCULTER
ABERDEEN
AB14 OSF
UK
 

За информация и поръчки: