+359 878 292 513

ЕСКТРАКТ ОТ НЕВЕН ПЛЮС+ Х 60

ЕСКТРАКТ ОТ НЕВЕН ПЛЮС+ Х 60

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: Complete Pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ЕСКТРАКТ ОТ НЕВЕН ПЛЮС+

Интересни факти за витамините
Витамин С спада към групата на водноратворимите витамини, което означава, че всеки излишък от синтетичната форма се изхвърля през бъбреците. Това предразплага към появата на оксалатни камъни, затова съставката не трябва да се предозира под формата на хапчета. С плодовете и храната предозирането е много малко вероятно.
 

Екстрактът от невен плюс подмога лекуването на очните болести. Екстрактът от невен плюс може да се използва при катаракта, отслабено зрение и изморени очи. Екстрактът от невен плюс е ефелтивен при глаукома, пигментни аномалии и диабетна ретинопатия.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА MARIGOLD EXTRACT PLUS:

  Лутеин и Зеаксантин са основните каротеноиди (естествени органични пигменти), намерени в очите. Лица потребяващи количества (20%)  лутеин и  Зеаксантин са с около 50% по-малко податливи към развитие на катаракта  на очите в сравнение с лицата потребяващи по-малки количества. 
Лутеин и Зеаксантин, са като "естествени слънчеви очила", и са в състояние да предпазват очите от вредното въздействие на ултравиолетовата радиация изпълнявайки ролята на оптичен филтър и антиоксидант. Високият прием  на лутеин / Зеаксантин води до 30-40% намаление на нивото на достигналата до очите синя светлина, и представлява съществена защита срещу различните видове увреждания на очите, водещи до дегенерация на макулата. 
Многобройни проучвания показват пряка връзка между приема на Лутеин /Зеаксантин и риска от възрастова макулна дегенерация (ARMD). Изследвания показаха, че ретината на хората при макулна дегенерация съдържа значително по-ниски нива на лутеин и зеаксантин. За лицата с висок прием на  (20%) лутеин / Зеаксантин е установено, че имат 82% по-нисък риск от развитие на свързани с възрастта дегенерация на макулата в сравнение с лицата с по-ниска употреба.
 Установено е, че по-високите нива на лутеин и Зеаксантин в храната са свързани с по-ниски нива на пигментни аномалии. Резултатите от клиничните изследвания, проведени с хранителната добавка  за 120-140 дни бяха запазени за 40-50 дни след преустановяване на употребата. 
Публикувани проучвания съобщават за възможни лекарствени ползи от Wolfberry (Goji) Мерджана, особено поради своите антиоксидантни свойства,   включително и потенциалните ползи при сърдечно-съдови и възпалителни заболявания, болести свързани със зрението (като например свързани с възрастта дегенерация на макулата и глаукома), има и невро-защитни свойства, и действа като антираков и имуно-модулиращ агент.
Витамин С е известен антиоксидант, който има касателство за редуциране на свободните радикали в организма. Направените проучвания показват и положителното му въздействие за намаляване на развитието на катаракта на очите.

 MARIGOLD EXTRACT PLUS ИМА БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ  ПРИ СЛЕДНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ:
-Глаукома;
-Катаракта на очите;
-Възрастова дегенерация на макулата;
- Пигментни аномалли.

MARIGOLD EXTRACT PLUS СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ:
- Хора със симптоми на изморени очи, особено със симптоми на глаукома, катаракта, възрастова дегенерация на макулата и пигментни аномалии;
- Възрастни хора;
- При здрави хора, превантивно срещу очни болести.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
- Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
- Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство;
- Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене;
- Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка
- Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба,
- Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката,
- Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 3 ТАБЛЕТКИ НА ДЕН, ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
ОПАКОВКА: 60ТАБЛЕТКИ, ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАНА БУТИЛКА

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ:

INTELLIMAX LIMITED
26 CRAIGTON DRIVE
PETERCULTER
ABERDEEN
AB14 OSF
UK
TEL: +44-1224-466244
         +44-1224-732133

За информация и поръчки: