+359 878 292 513

МАСЛО-ЖОЖОБА 10 МЛ. РИВАНА

РИВАНА МАСЛО ОТ ЖОЖОБА 10 МЛ.

Тегло: 20.00 гр.

Вижте още продукти от: Rivana

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Жожоба

100% натурален продукт-без консерванти.

Опаковка: стъклено шише 10 мл.

Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с висши алкохоли. Има естествен слънце предпазен фактор. Подходящо е за масаж на кожата на лицето  и тялото, като попива много добре в дълбочина, подхранва, регенерира, омекотява и предпазва. Подпомага синтеза на кожния колаген. Маслото от жожоба е подходящо за всички видове кожа, особено за  мазна , защото се нанася лесно, резорбира се бързо и не предизвиква свръхомазняване. Оставя приятно усещане и запазва влагата в кожата за по-дълго време, овлажнява зряла кожа. Подхранва косата, особено подходящ за суха, увредена и заплетена коса, като й придава гъвкавост и блясък.

Начин на употреба:

Масаж: за мазна кожа: масажира се леко в посока по основните масажни линии 2-3 минути във всеки участък.

Сресване: против заплитане и за блясък на косата: 2,3 капки върху четката или гребена. Касата се сресва така 2,3 пъти дневно.

Преди и след слънчеви бани -има естествен слънцепредпазен фактор.

Обогатяване на  маски за коса -7-10 мл. масло се добавят към 100 мл. маска  за коса-прилага се за подхранване на косъма и за придаване на естествен блясък на косата.

Маска за коса: Маслото  се втрива в корените на косата и по цялата дължина на косъма. Поставя се найлонова шапка и хавлиена кърпа за 2 часа. След което се измива с топла вода и подходящ шампоан. За по-добър ефект маската се прави 1 път седмично.

Съхранение: На тъмно и прохладно място  при температура 7 – 25 С.При ниски температури кристализира  и се втвърдява, при затопляне  маслото отново се връща в нормално състояние.

Забележка: Информацията изложена в листовката има опознавателен характер. За лечение се консултирайте с ароматерапевт или лекар!

За информация и поръчки: