+359 878 292 513

TUTTI FRUTTI-КАРАМЕЛ-КАНЕЛА ДУШ ПЯНА

Tutti frutti  карамел-канела душ пяна

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Серия Farmona Tutti Frutti с хидратиращи и тонизиращи продукти с богата гама от плодови и екзотични аромати, които възстановяват и поддържат баланса на кожата, а съдържащите се в тях фито феромони и фито ендорфини Ви потапят в състояние на добро настроение, което искате да споделите с другите ...
 
Чудесена слънчева комбинация от продукти за грижа за тялото с уникални свойства и уютна топла миризма на карамел и прясно смляна канела. Опитайте най-ценният афродизиак! Бели трюфели символ на богатство.

Маслото от бял трюфел е най-ценният и най-скъпият афродизиак - стимулира сетивата, повишава физическата привлекателност и събужда желанието. 

Изключително лека, пухкава пяна, която чувствено обгръща тяло, а завладяващият аромат Ви успокоява. Благодарение на канеленото масло кожата е свежа, копринено гладка и кадифена на допир. Преливащи се цветни частици ароматизират тялото за дълго време и оставят усещане за лукс.
Има завладяващ, топъл аромат и оставя чувство на релакс и уют.

Доза

Нанесете на влажна гъба и масажирайте леко тялото. За релаксираща вана – изсипете 25 мл. от душ пяната във ваната под струя от топла вода.

За информация и поръчки: