+359 878 292 513

"NATURE""S WAY-ЖЕНШЕН БРАЗИЛ. 500 МГ.Х 100"

Nature's way женшен бразилски / сума (корен) 500 мг. Х 100

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURE'S WAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание
Съвет за здравословно хранене
Избягвайте диети само с течности, хапчета за отслабване, освен ако вашият лекар не ви ги е препоръчал. Но все пак не прекалявайте със спорта, не тренирайте прекалено много, за да не се контузите. Всичко е в умереността. Почивайте достатъчно между тренировките си. Знайте теглото си. Щом сте с наднормено тегло или под нормата, не сте на здравословния път. Консултирайте се с доктора си за идеалното тегло спрямо възрастта, височината и вида на тялото ви. Алкохолът и цигарите няма да ви помогнат, ако целта ви е здраве. И разбира се, спете достатъчно. Проучвания показват, че хората, които спят по-малко качват повече килограми.
 

ДЕЙСТВИЕ

Бразилският женшен, наричан още и Сума, е билка, която вирее в Южна Америка. Корените и се използват като традиционно лекарство и тоник. Бразилците я наричат "para todo", което означава „за всичко”, заради адаптогенните й качества, които подкрепят системите в организма и цялостно стимулират жизнените функции. Бразилският женшен е силен антиоксидант. Благоприятства нормалните функции на имунната система. Тонизира нервната система и допринася за повече жизненост и енергичност.

Nature’s Way е първата компания за хранителни добавки, която използва двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки; Тя е и първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики). Приложение Съдържание Допълнителна информация

ПРИЛОЖЕНИЕ

Високото съдържание на пфафозиди (уникални растителни субстанции) допринася за нормалната функция на защитните сили на организма, имунната система, кръвоснабдяването, кръвоносните съдове, клетъчното дишане и терморегулацията; за нормалната концентрация на кръвната захар и холестерола; за нормалното състояние на организма на жената по време на менопауза; както и за поддържането на физическата издръжливост.

ЗАБЕЛЕЖКИ

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. СТРАНИЧНИ

ЕФЕКТИ

Няма наблюдавани

ДОЗИРОВКА

По 3 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

За информация и поръчки: