+359 878 292 513

МАСЛО ГРЕЙПФРУТ РИВАНА 10 МЛ.

Масло от грейпфрут Ривана 10 мл.

Тегло: 20.00 гр.

Вижте още продукти от: Rivana

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Съвет при грип и настинка
Най-доброят начин да научим децата си на хигиена е да ги научим да не си пипат устата с мръсни ръце, което колкото и простичко да звучи, не винаги е лесна задача. След като едно дете кихне или си бръкне в носа, то пипа друго дете, или дрехите му, а когато второто дете лапне пръстче, скоро след това и то започва да киха и подсмърча.
Обикновената настинка също е разпространявана от заразени предмети, които могат да ви заразят. Това са дръжки на вратите, парапета на стълбите, химикалки, кубчета за игра и всички видове играчки. Много често след това детето пипа устата или очите си и веднага се заразява.
 

Грейпфрут

Опаковка: стъклено шише 10 мл.

Състав: лимонен, октанал, деканал, цитрал и др.

Аромат: свеж, сладък, цитрусов, освежаващ

Летливост: висока

Основни свойства: антидепресант, антиоксидант, ободряващ, освежаващ, очистващ, дезинфекциращ

Въздействие върху тялото: Повишава тонуса на целия организъм и защитните сили при инфекции  и простудни заболявания. Облекчава кашлица при настинка и грип. Маслото действа стимулиращо и освежаващо на всички типове кожа, стяга порите и се отразява благоприятно на набръчкана и отпусната кожа, като възвръща блясъка й.  Има атницелулитно и лифтингово действие. Против косопад.Пречиства кръвта от токсините и отпушва лимфната система, стимулира кръвообращението, помага на храносмилането като премахва чувството на тежест в корема и помага за свалянето на килограми. Понижава високото кръвно налягане. Предпазва мускулите и ставите преди и след тренировка от скованост.Премахва кървенето на венците. Стимулира сексуалното влечение.

Въздействие върху ума и духа: има ободряващ ефект върху ума и духа.Повишава настроението и възвръща желанието за живот Помага за премахването на депресии, страхове, нервно изтощение, горчивина, неувереност и самосъжаление.

Начин на употреба:

Аромалампа: антидепресивно, ободряващо, освежаващо, афродизиак-5,6 капки грейпфрут

Аромамедальон: тонизиращо, при настинка, повишаване на настроението – 1,2к.грейпфрут

Вана: Ободряваща, освежаваща, антицелулитно, при мускулни болки – 7,8 к. грейпфрут

Гаргара: при кървене на венците –  2,3 капки грейпфрут  на 1чаша топла вода

Масаж: при целулит, наднормено тегло, мускулни болки и скованост  –използвайте комбинация от 25 к. грейпфрут и 50 мл. базово масло /гроздови семки, бадем, кайсиеви ядки, авокадо/.

 Обогатяване на шампоан и маска за коса:  укрепва косата,против косопад: да се добавят към 100 мл. шампоан или маска 10,15 капки грейпфрут.

Противопоказно за   хора с индивидуална непоносимост към грейпфрут.

Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено на място без пряка слънчева светлина.Пазете от деца!

Да не се използва в чист вид върху кожата преди излагане на слънчева светлина!

Забележка: Информацията изложена в сайта има опознавателен характер. За лечение се консултирайте с ароматерапевт или лекар!

 

За информация и поръчки: