+359 878 292 513

"NATURE""S WAY-ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ /СМЕС/580 Х 1"

Nature's way Пчелен прашец 580мг. х 100 капсули

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURE'S WAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Действие
Съвет за здравословен живот
Да се справите със стреса определено влияе на здравето ви. Но това е една от най-важните задачи, за да бъдете емоционално щастливи. Домовете ни стават в безпорядък, съзнанията ни също, връзките ни се спъват. Само заради стреса. Отделете си 5 минути и помислете за нивата на стрес, как се справяте с него? Какво може да ви успокои? Един прекрасен начин да оборите стреса е да правите йога. Ако не ви звучи добре, то как ви звучи медитацията? Отново не. Тогава просто се уверете, че 10 минути на ден наваляте скоростта. Седнете и просто дишайте. Направете го рутина.
 

Пчелният прашец се характеризира с уникални качества, които го правят широко приложим в различни области като хранителната промишленост, козметиката, медицината и др. Благодарение на богатия му биологичен състав, често се използва за повишаване съпротивителните сили на човешкия организъм. Пчелният прашец е източник на редица минерални вещества – магнезий, калий, титан, цинк, мед, хром, манган, фосфор, калций, желязо и др. Съдържа значително количество белтъчни вещества и нектарни въглехидрати, витамините С, В1, В2, В5, В6, В8, Е, провитамин А, биотин, фолиева киселина, токоферол, антибиотични, минерални, биологично активни, ароматни и пигментни вещества. Но не е само това! Малко хора знаят, че пчелният прашец притежава високо аминокиселинно съдържание – това са аминокиселините аргинин, хистидин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан, аланин, глицин, аспаргин, глутамин, серин, пролин, тирозин, цистин, цистеин. В състава му са включени и ВСАА – аминокиселините с разклонена верига левцин, изолевцин и валин. Всяка аминокиселина има специфично действие, а наличието им в организма е от първостепенно значение за човешкото здраве. Екстрактът от пчелен прашец действа изключително благотворно на редица процеси в човешкия организъм. Подсилва имунните защити, допринася за нормалното състояние на храносмилателната и сърдечно-съдовата системи. Тонизира нервната система. Притежава общоукрепващо действие. 

Приложение

Осигурява широк спектър от основни хранителни вещества. Допринася за нормалното функциониране на имунната система и добрия жизнен тонус.

Доза

По 3 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Противопоказания

Пчелните продукти могат да предизвикат алергична реакция. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти

Няма наблюдавани

За информация и поръчки: