+359 878 292 513

AQUASOURCE АлоеФреш - 70 капсули

AQUASOURCE АлоеФреш - 70 капсули

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: AQUASOURCE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

АлоеФреш (AloeFresh)

АлоеФреш на АкваСорс е създаден специално да подпомага храносмилането, асимилацията на полезните вещества и по-бързото извеждане на отработените ненужни отпадъци от тялото.

АлоеФреш събира силата на много лечебни растения от различни ботанически семейства,

В продукта АлоеФреш щадящо изсушеното алое е концентрирано 200 пъти и една капсула съдържа еквивалента на 1500 мг сухо вещество! Алое Вера подобрява минералния и витаминен баланс, с което поощрява обмяната на веществата, но по принцип алоето действа генерално в две области - епителна тъкан и имунна система. Има благотворното противовързпалително и противомикробно действие като не влияе отрицателно на полезните бактерии от нашия чревен тракт. Може би най-силната му страна е способността да възстановява увредени тъкани, в случая лигавиците на стомаха и раздразнените черва, обвивката на коремните и полови органи. Това ще се отрази и на нашето огледало - кожата, и на нашето себеусещане.

Живовляк. Фитотерапията изтъква съдържанието на активни вещества в това лекарствено растение като слузни (до 30%), гликозиди, ензими, витамин С, витамин К, лимонена киселина, около 4% танини и линоленова киселина. Съдържанието на силициев диоксид и танини спомагат за ефективността му при разширени вени и хемороиди. Във всяка книга за билките живовлякът се препоръчва при храносмилателни проблеми и цистити. Семената на живовляка са популярни като лаксатив. В една капсула АлоеФреш се съдържат стрити на прах 332,5 мг семена на живовляк и 5 мг дрога.

Коренът от джинджифил е естествен антиоксидант, с противовъзпалителни качества, доказано убива салмонелата и стафилококите.

В продукта АлоеФреш се съчетават качествата и на друга кулинарна билка карамфил - средство на народната медицина при проблеми с кървящи лигавици и срещу лош дъх.

  Зърнастец - кората на този крайречен храст е с добро и сигурно лаксативно приложение при хроничен запек и атония на червата. Българската народна медицина препоръчва отвара от корените на ревен при запек, хронични кожни обриви, при жълтеница. В тибетската медицина се предписва за разхлабване, при влошена перисталтика на червата и обилно отделяне на газове. С такава цел в АлоеФреш и добавен и корен от репей, който има и противовъзпалително действие.

Царевичната свила е доказан диуретик, приема се при болки и възпаления на бъбреците.

Прах от Келп Финаско е известен източник на органични аминокиселини, витамини А, Р, В, микроелементи като цинк, магнезий, мед, натрий, калий. Макроводораслото келп е силно ценено заради високото си съдържание на йодни съединения.

С отстраняването на отровите и токсините от организма се възстановява нервната система, изхвърлят се соли, отпадъци, фракции на обмяната, холестерин, предотвратява се образуването на камъни в бъбреците и жлъчката. Отразява се облекчаващо на сърдечно-съдовата система, черния дроб и панкреаса.

Употреба:
Предвидено е постепенно увеличаване на ежедневната доза. Първата седмица - по 1 капсула дневно по време на хранене, втората - 2 пъти по 1 капсула, третата - 3 пъти по 1 капсула, а след това по две на ден (или три, ако това е вашата доза).

АлоеФреш няма да Ви създаде проблем, ако го пиете по-дълго или го спрете.

 АлоеФреш е регулатор и помощник.

За информация и поръчки: