+359 878 292 513

RADICAL-СПРЕЙ ТОНИК ЗА УКРЕПВАНЕ НА КОСА

Radical спрей тоник за укрепване на коса

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

FARMONA създаде ново поколение продукти, чиято формула е разработена въз основа на най-новите постижения на козметологията и биотехнологията. Серията Radical предлага комплексна грижа за косата и скалпа на главата, като осигурява всички основни подхранващи елементи. Комплексно лечение за стимулиране на растежа на косата и предотвратяване на косопада, както при мъжете така и при жените.

Линията за интензивна грижа за изтощени коси и изявен косопад е цялостна грижа и лечение за значително укрепване на косата и предотвратяване на косопад. Нови, подобрени формули! Нова опаковка! Лечението с използването на Radical ® козметика спира косопад, стимулира процеса на растеж и подхранва корените на косата с всички основни хранителни вещества. Косата отново става силна, здрава, пълна със светлина и енергия.

Внимателно подбрани активни съставки - натурален екстракт от хвощ, провитамин В5, екстракт от зелен чай, инулин от цикория - защита срещу вредното въздействие на външната среда. Перфектно подхранващо и регенериращо действие, възстановявайки копринената мекота и блясък на косата. Чрез редовната употреба, косата е по-плътна и по-силна, копринено гладка и лъскава, както и по-лесно се разресва и стилизира.

За информация и поръчки: